Beauty·Personal

GRWM: Casual Shopping Day + Editing issues

Outfit Day Out (3)

Outfit Day Out (4)

GRWM Casual Day Out (3)

GRWM Casual Day Out (2)

GRWM Casual Day Out (4)

Get Ready With Me voor een shopuitje! Comfort voor alles in make-up en kledij, maar het er laten uitzien alsof je er iets meer werk in hebt gestoken. Deze make-up look kan in tien minuten worden uitgevoerd. Ik heb wel iets nieuws geprobeerd om schaduw aan te brengen in mijn gezicht en ik vond het resultaat heel natuurlijk. De rest van de make-up is precies wat ik doe wanneer ik daar zin in heb.

Het verhaal hierachter: oorspronkelijk had ik dit gefilmd net voordat ik naar de Action ging (yup, dit is een shopuitje). Als je je die shoplog nog kunt herinneren, dat vond plaats begin juni – het heeft dus een tijd geduurd voordat ik deze GRWM kon posten. Normaalgesproken bewerk ik mijn video’s met Windows Movie Maker. Het is echt een onwijs langzaam bewerkingsprogramma en dat tezamen met mijn steeds verslechterende laptop zorgde ervoor dat mijn laptop om de haverklap crashte bij het opslaan. Wat ongelooflijk stom was, omdat ik al het bewerken al had gedaan maar het opslaan nooit lukte. Ik was het echt kotsbeu, dus ik kocht eindelijk een nieuwe laptop (hier later meer over) – Glorie alom!  Maar de situatie is nog niet geheel wenselijk, ik moet nog heel wat uitzoeken [daarom ook dat je in mijn laatste video’s mij de camera ziet aan/uitschakelen want die zijn heel primitief bijgeknipt met Youtube zelf].

Daarnaast ben ik iets te ver gegaan met de gezichtsuitdrukkingen voor mijn doen – ik voelde me blij en dat laat ik graag zien. Hetzelfde geldt voor het gebruik van aantekeningen in de video, waardoor het buiten een GRWM ook een make-up tutorial is geworden.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Als jij video’s bewerkt, wat gebruik je hiervoor? Kun jij zonder make-up de deur uit?

Advertenties

3 gedachten over “GRWM: Casual Shopping Day + Editing issues

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s