Beauty·Fashion·Personal

Hoe overleef ik uitgaan?!

Shoplog TBS,H&M,Promod (3)
Uitgaan, kloppend hart en zwetende oksels! Als het gaat om sociale activiteiten ben ik een laatbloeier. Het heeft heel lang geduurd voordat ik iets ging drinken met een persoon na acht uur ’s avonds en het duurde nog langer voordat ik uitging.
Het hele idee om met zoveel mensen in een ruimte te zijn, voeg daar loeiharde muziek en alcohol aan toe – ik kreeg het al helemaal benauwd. De laatste paar jaren hebben heel wat mensen gevraag of ik eens een avond wou stappen met hen, maar steeds weigerde ik. De vele invites via Facebook of de mondelinge subtiele hints.

Dit jaar had ik mezelf voorgenomen om de stap eens te wagen en uiteindelijk is het ervan gekomen. Ik was nog steeds niet geheel zeker van mijn zaak, maar het is toch goed gegaan. Aan de hand van mijn ervaring heb ik enkele aandachtspunten opgemerkt en verzameld in een (hopelijk) informatieve video.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Persoonlijke ervaringen

  • Vanwege de luide muziek, die er zeker was, verstond ik absoluut niemand.
  • De rest van de avond had ik een walm van alcohol om me heen, enkel van de walmen om me heen.
  • Hoe later het wordt, hoe meer je als sardientjes op elkaar gepropt zit.
  • Clubmuziek betekent niet zozeer goede of dansbare muziek.
  • Hoe later het wordt, hoe beperkter je dansbewegingen – tot je enkel nog je schouders kunt schudden.
  • Er zijn vreemde mensen op deze plekken.

Weet jij nog een tip of aparte ervaring?

Advertenties

10 gedachten over “Hoe overleef ik uitgaan?!

  1. Moest wel lachen omdat ik best wel grappig vondt hoe je het vertelde (positief). Maar goed om tehoren dat je het overleefd hebt. Zeker is dat natuurlijk spannend voor de 1e keer, maar goed alles moet voor de 1e keer zijn :-). Als wij met een groepje uitgaan, dan is er altijd 1 iemand de bob. Zodat je we ook weer veilig thuis komen & dan hoeven we ook niet te wachten op vervoer oid. Voor geld of andere kleine spulletjes neem ik zelf een klein mini schoudertasje mee vind ik zelf erg handig ipv de hele avond mijn tas vast te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s