Watching

Watching: TV Shows to Binge Watch on

Maak de popcorn alvast klaar! Uit alle afgelopen video-gerelateerde artikelen kun je meteen afleiden hoe graag ik naar films en series kijk. Vaak heb ik heuse periodes van degelijke marathons. Voor films is dit niet de grootste opdracht, omdat je hebt maar een beperkt aantal films met een doorlopend verhaal, waardoor je na een uur of vier wel bent klaar gekeken. Met uitzondering van Harry Potter, Lord of The Rings, The Hobbit en Star Wars.

Voor series gelden er andere regels. Een seizoen omvat vaak al een twintigtal afleveringen waarvan elke aflevering zo’n 20 tot 50 minuten kan duren. Als je van een serie een marathon wilt houden, dan moet het verhaal en de personages je zeker boeien.

Uit mijn arsenaal aan TV series heb ik mijn favorieten geselecteerd, waar ik van mening ben dat ze goed binge-materiaal vormen. Series die spannend zijn op grote of kleine schaal maar belangrijker nog: series die je laten lachen! Als je niet weet wat te kijken, zijn hier mijn serie-aanraders, komende van iemand die dol is op mysteries en humor.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Vermelde series
The IT Crowd
The Mindy Project
The Mentalist
House
Pushing Daisies
Brooklyn Nine-Nine

Weet jij nog een aanrader?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s