Beauty·Personal

Personal: New Haircut

New Haircut

New Haircut (3)

Hallo nieuwe haarstijl! Het was ongeveer weer een jaar geleden sinds mijn laatste kappersbezoek. Hoog tijd voor een trimbeurt. Hoewel er niet veel kapotte eindjes te bekennen waren, voelde het toch iets stroever aan en verliep het kammen niet zo moeiteloos meer.

Ik had absoluut niets spectaculair of spannends in gedachten zoals kleuren, vaste extensions of scheren. Jah, kleuren vind ik al vallen onder speciaal. Ik ben eigenlijk niet enorm experimenteel met mijn haar. Een simpele knipbeurt en een lichte verandering in haarstijl was voldoende.

Vorig jaar rond deze tijd zag mijn haar er nog zo uit (Foto 1). Na een jaar goed zijn best te hebben gedaan onder invloed van een rijke voeding en zorgvuldige verzorging was het enorm gegroeid. Ik kan er geen concrete waarde op plakken, maar toch zeker een ”voorbij de oksel” lengte. Mijn lange laagjes waren uitgegroeid en vanwege het gewicht vond er een verlies plaats aan volume. Kort vond ik de haarstijl prima, maar lang begon het vervormde model mij te storen (Foto 2).

Dus kappersbezoek. Uiteindelijk vroeg ik om het geheel eens een keer recht te knippen en enkel aan de voorkant laagjes. Eenmaal droog vielen sommige plukken anders dan ik had verwacht, harder dan ik had gewild, daarom dat ik de voorste zelf nog iets ronder bijknipte. Het was wel even wennen aan de lengte, maar vooral aan de dikte langs de onderkant na jaren van laagjes. In ieder geval, ik ben tevreden met het eindresultaat.

New Haircut (4)

New Haircut (5)

Laat jij de kapper los op je haar of geef je concrete instructies?

Advertenties

4 gedachten over “Personal: New Haircut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s