Personal

En we zijn weer vertrokken IIII

Gift

L'art abstract

Yves Rocher parfum, cocos

Goeiemorgen vreemdeling. Het heeft weer drie weken geduurd, maar ik ben eindelijk klaar en de vakantie mag volop beginnen! Aangezien ik de afgelopen zomers veel aan mijn vooropgestelde doelen heb gehad, behoud ik de traditie.
Mijn zomerdoelen van het jaar 2015:

Relaxen! Het is de eerste keer dat ik deze voor laat komen, maar ik heb het echt nodig na het afgelopen semester. Ik werd er een heus stressmonster door en dat haalde op momenten slechte eigenschappen in me naar boven. De eerste maand van mijn vakantie ga ik proberen heerlijk te genieten en niet al te veel na te denken. Tegelijkertijd wil ik terug met veel plezier artikelen laten verschijnen op Cherishday. Ik heb er, eerlijk waar, een heel aantal bijna volledig klaar.

Het is treurig maar doorheen het jaar heb ik niet eens al mijn leesboeken van het Boekenfestijn gelezen, het waren er welliefst een miezerige vijf. Dit is zeker iets waar ik verandering in wil brengen.
Momenteel heb ik een aantal pagina’s van Laurence Shorter’s De Optimist doorgeworsteld. Het is moeilijker leesmateriaal dan ik had verwacht omdat het vrij pessimistisch en bekrompen is (tot nu toe). Vandaar ook dat ik mij liever ga focussen op Esteban Martin& Andreu Carranza’s De Gaudi sleutel – het lijkt me meer iets wat ik nu nodig heb.

Het volgende waar ik graag meer aandacht aan zou willen besteden deze zomer, maar eigenlijk gewoon de rest van het jaar, is meer creatieve acties ondernemen. Ongeveer het hele jaar, sinds mijn houtskooltekening, verscheen er niets meer. Het is pas onlangs dat ik nog eens de potloden in de hand nam (zie foto hierboven). Een gegeven dat ik zeer jammer vind.

En dat was het alweer. Drie kleine doelen deze keer, maar elk van grootse waarde voor mij!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Wat heb jij op de planning staan?

Advertenties

13 gedachten over “En we zijn weer vertrokken IIII

  1. Hoi meis! Allereerst, super tof dat je naar Australie gaat. -alsjehetmijeerderhadverteldhadikinjekoffermeegekundmaargoed- 😛 Heel veel plezier daar! Also, goed om altijd doelen te houden. Hoe groot of klein ze ook zijn 🙂 Houd je gemotiveerd. Vergeet ons niet! Liefs, My Linh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s