Food

Shoplog Dille& Kamille

Dille & Kamille (4)

Dille & Kamille (3)

Dille & Kamille (1)

Dille & Kamille (2)

Mijn stad is zichzelf enorm aan het opwaarderen. Er zijn het afgelopen halfjaar veel fijne winkels bijgekomen, maar bij de komst van Dille& Kamille werd ik wel heel enthousiast! Het viel me al op dat een groot aantal mensen met linnen Dille& Kamille tassen rondliepen in de stad en dat maakte me stikjaloers, maar niet veel later kreeg ik de reden ervoor te horen. Een nieuw filiaal was juist geopend!

Uiteraard greep ik de eerste de beste kans om het filiaal te bezoeken. Het was mijn derde keer in een Dille& Kamille en het verbaast me nog steeds hoeveel ze er verkopen. Vooral keukengerei en keukenhulpjes, maar ook eten, tuinspullen, schrijfgerief, textiel en badspullen. Laat dat de dingen zijn, die ik nog beter moest bekijken.

Ook nog vermelden hoe aangenaam ik de voorkant van hun winkels vind. Ze vrolijken zeker het straatbeeld op met hun karakteristieke luifels, rustige etalages en producten die uitnodigend buiten worden geplaatst.

Naast de DIlle& Kamille bezocht ik eveneens Essenza voor overige spullen.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Ken jij Dille& Kamille al?

Advertenties

10 gedachten over “Shoplog Dille& Kamille

  1. Ik vind Dille en Kamille zo’n leuke winkel! Gaaf dat ‘ie nu ook bij jou in de stad zit! ❤️
    Ik heb meteen je shoplog gekeken, wat een top items heb je gekocht!!

  2. Men… was ik ook maar naar DK geweest met moederdag….kreeg ik ook een kado’tje 😛 Die ijsbollepel wil ik ook EN is Essenza niet de Tuinen? Ik heb ook wel zin in die kaneelkussentjes hmmmm

    1. Hah, als je alles van tevoren wist – waren we nu miljonair :’D De lepel werkt goed, mooiste bolletjes ijs deze zomer. Op zich is het allemaal hetzelfde Essenza, De Tuinen en Dille&Kamille-enkel voor de laatste is de doelgroep iets anders maar je vindt er een heel aantal dezelfde producten in alledrie.

  3. Ja, ik ken het, vindt het zo’n leuke winkel. Ik koop er altijd jasmijn pareltjes, die doe je dan in heet thee water, de parels gaan na een tijdje open, en dan heb je een heerlijke jasmijn thee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s