Personal·School

Personal: Keukenstage

Keukenstage

Ik heb er al meerdere keren over gesproken de afgelopen weken, maar eindelijk heb ik het allemaal samengevat. Wil je weten waar het allemaal om draait op een keukenstage?

Drie weken voor de paasvakantie liep ik stage in een grootkeuken, dit in het kader van mijn opleiding, en dat was me wel een heuse ervaring. Ik heb veel dingen geleerd, een uitgebreide blik achter de schermen gekregen en enkele bereidingstips geleerd. Ook heb ik een dieper respect gekregen voor keukenpersoneel, want elke dag weer in die warmte staan is niet eenvoudig en sleuren met giga-pannen al evenmin.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

4 gedachten over “Personal: Keukenstage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s