Beauty

Review: KIKO Smart Lipstick Peony Purple

KIKO Smart Lipstick Peony Purple (1)

KIKO Smart Lipstick Peony Purple (4)

KIKO Smart Lipstick Peony Purple (3)

KIKO Smart Lipstick Peony Purple (2)

Peony purple not so purple! Ik had gehoopt dat Peony Purple 923 verbijsterend paars zou zijn, maar eigenlijk komt de koele paar/roze kleur dicht in de buurt van Rimmels’s Royalty, enkel heeft Peony Purple een glossier finish. Hoewel als ik eerlijk ben, oogt hij in de schaduw of koud licht als het paars dat je in de huls (3,5 g) te zien krijgt. Het was geweldig geweest als het werkelijk altijd een felpaarze kleur was geweest, maar dat terzijde is de tint erg mooi.

En dat is het ook eerder: een tint aangezien het minder goed blijft zitten als de Smart Lipstick Amaranth. Peony Purple wordt intenser per laag. De eerste laag geeft eerder een lippenbalsem-effect dan eentje van een lippenstift, maar na de derde verschijnt er een intense kleur. Het voelt net zo voedend en zit net zo lekker als Amaranth ook staint het lichtjes. Maar na iets te eten, zie je er nog weinig van terug. Wat ik wel een voordeel vind, is dat het heerlijk ruikt naar vanille. Daarnaast blijft het hypoallergeen en vrij van parabenen.

Peony Purple is niet geheel wat ik had gewenst. Toch ben ik blij met de aankoop, want nu weet ik dat niet elke kleur van de 24 Smart lipsticks hetzelfde werkt.


Prijs: €3,90

Advertenties

21 gedachten over “Review: KIKO Smart Lipstick Peony Purple

  1. Wow, in de huls is het net Heroine van MAC! Exact dezelfde intensiviteit, maar op de lippen wordt het inderdaad een heel stuk lichter. Het is nog wel een plaatje met een voedende touch, I like that! Parabenen vrij? Top!

  2. Jammer dat de kleur een beetje tegenvalt, ik had er ook een heel ander beeld bij toen ik hem zo in de huls zag. Niet verkeerd maar niet zo’n pow kleur als gehoopt!

  3. Woah, ik wist helemaal niet dat KIKO zulke goedkope lipsticks had o.O Hoewel die er paarser uitziet in de huls vind ik hem toch nog mooi! Hij staat je supermooi c:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s