Beauty

Review: KIKO Smart Lipstick Amaranth

KIKO Smart Lipstick Amaranth (3)

KIKO Smart Lipstick Amaranth (1)

KIKO Smart Lipstick Amaranth (2)

KIKO Smart Lipstick Amaranth (4)

Een ware schone bessenkleur! KIKO’s Smart lipsticks zijn werkelijk ‘Smart’. Het is hun goedkoopste lijn, dus ik was zeer benieuwd naar de kwaliteit. Ik was al redelijk overtuigd aangezien mijn KIKO ervaringen niets anders dan goed zijn.

De Smart lipsticks zitten in mat zwarte hulzen (een huls bevat 3,5 g) en komen met de belofte van rijke kleuren die ook nog eens verzorgen. De lijn omvat 24 verschillende kleuren. Ze zijn stuk voor stuk hypoallergeen en bevatten geen parabenen.

De kleur die ik heb uitgekozen is 914 Amaranth, een diep paarsroze met een blauwe ondertoon. De formule van Amaranth heeft een geweldige pigmentatie. Belangrijker nog het functioneert daadwerkelijk als verzorgend en geeft een mooie glans! Daarnaast blijft de lipstick goed zitten: niet oneindig lang, maar bijstiften moet pas na de derde hap. Het helpt zeker als je na de eerste laag lipstick aan te brengen, afbijt en weer aanbrengt om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je gekleurde lippen. Amaranth staint licht de lippen, maar komt niet met een nare geur of smaak. En hoewel het erg romig is, kruipt het absoluut niet in de lijntjes.

Weeral heeft KIKO goed gepresteerd in mijn ogen, want Amaranth ziet er knap uit en presteert naar behoren.


Prijs €3,90

Advertenties

14 gedachten over “Review: KIKO Smart Lipstick Amaranth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s