Personal

Personal: School is killing me

Coca cola

Voedingswarenanalyse Lab Proef 5 001

1 mei: Ik ben net terug van een elf uur lange lesdag. Mijn hele leven is ongeveer getransformeerd in school. Momenteel heb ik een heleboel deadlines waar ik mij zeker aan moet houden, want een dag te laat heeft een zeer grote weerslag op mijn punten. Met andere woorden werken tot je erbij in slaap valt (wat soms niet al te lang duurt). Daarnaast ben ik er pas achter gekomen dat ik een enkele week blok heb in de plaats van twee – nog maar 4 weken verwijderd van de examens!

Buiten de lessen en deadlines moet ik ook nog ergens de tijd vinden om te leren.  Ik moet nog een aantal casussen met verschillende pathologieën (chique woord voor aandoeningen) voorbereiden en een serie van voedingslijsten samenstellen. In ieder geval heb ik genoeg spullen op mijn bord. Vanwege stress heb ik zelfs een spierspasme rondom mijn oog ontwikkeld.

6 mei: Gisteren liep mijn schema tot 10 uur les en vandaag van hetzelfde. De afgelopen drie dagen heb ik al elke avond doorgewerkt tot middernacht om toch nog een bepaalde taak af te kunnen krijgen tegen de volgende dag. Met andere woorden: Ik heb een chronisch slaaptekort. Het weekend was trouwens ook niet veel beter. De enige niet-schoolgerelateerd acties waren werken en een uurtje aerobics,  beide zeer effectief voor spieropbouw.

Tevens loop ik enorm achter op zowel het lezen als beantwoorden van jullie reacties, net een van de activiteiten die ik het leukst vind. Ik geloof niet dat er veel aan deze situatie gaat veranderen (examens buiten berekening gehouden) omdat er zeer binnenkort een lab test en twee mondelingen gepland staan.

Verder een fijne dag gewenst!

Advertenties

6 gedachten over “Personal: School is killing me

  1. Oh, Jasmine 😦 Zo stom dat school zoveel druk en werk op je heeft gezet. (en ik dacht dat ik het moeilijk had) Maar ik denk dat je het kan! Nog even volhouden, en dan je examens knallen, en dan lekker veel rusten toch? 🙂 Heel veel succes en knuffels toegewenst! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s