Beauty

Review: Yves Rocher Gloss Mûre

Yves Rocher Gloss

Yves Rocher Gloss1

Yves Rocher Gloss2

Yves Rocher Gloss3

Een perfecte zomerse frambozen lipgloss! Hoewel de naame Mûre Frans is voor braambes, zit er in deze Luminelle lipgloss lijn frambozen extract en is de lipgloss eerder zeer gepigmenteerd paars/roze dan donkerpaars. De Luminelle lijn biedt verschillende gloss kleuren aan in een smalle plastic tube van 4,5 ml met een wild natuurlijk uitziende bloemendesign.

Wat ik vooral kan appreciëren is de zandlopervormige afgeplatte applicator: het is een uiterst geschikte vorm voor je lippen! Zeer zacht, handig om de welvingen te volgen en door de platte eigenschap kun je er fijn mee werken.
Mûre geeft een typische gloss geur af en ookal ruikt het niet naar frambozen, zoals ik had verwacht, is het niet storend. Het voelt enorm romig en voedend aan op de lippen (gelijkende op een lippenbalsem) en wat een glans komt er vanaf, haast vinyl!

De lipgloss blijft niet goed zitten, maar aan de andere kant plakt het ook niet. Het laat wel een fijne gekleurde tint achter eenmaal het gloss gedeelte is verdwenen.
Verder kon ik geen ingrediënten vinden, noch op de verpakking noch op de website, maar volgens Yves Rocher is hun product wel vrij van parabenen.


Prijs: €7,90 > €3,95

Advertenties

2 gedachten over “Review: Yves Rocher Gloss Mûre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s