Fashion·Personal·School

Outfit: Secret Garden

Outfit Secret Garden1

Outfit Secret Garden3

Outfit Secret Garden

Optutten en naar de campus fietsen terwijl je niet eens les hebt, de harde werkelijkheid! Nouja, het optutten was absoluut niet nodig geweest, maar het is wel zo leuk. In ieder geval moest ik sowieso nog naar de campus bibliotheek voor research (over polycystische nieren, wat een eng woord). Op mijn weg kreeg ik nog de kans om een pauze in te lassen en daar genoot ik dan ook met volle teugen van. De Kruidentuin staat momenteel in volle bloei en dat geeft het meest prachtige zicht, grote dank aan het personeel met groene vingers die het keurig onderhoudt.

De planten op de achtergrond dragen precies dezelfde gekleurde bloemen die terug te vinden zijn op mij zomerjurk. Perfect setting! Aangezien het toch nog best koel was, ondanks de hardwerkende zon, was blootbeens en cardiganloos nog een stap te ver. Ik zoek nog een paar over-the-knee socks die werkelijk ook over de knie gaan, waarschijnlijk moet ik simpelweg een maat groter nemen vanwege mijn fietserskuiten. Als je toevallig een verkoopsadresje weet?

Als afsluiter wil ik je graag aanraden om al het moois rondom je in te nemen! Ik word er in ieder geval altijd blij van.

Cardigan Zeeman|Dress H&M|Wedges New Look

Advertenties

17 gedachten over “Outfit: Secret Garden

  1. Staat je echt superleuk ^_^ Knee high sokken zijn zo tof, maar mijn kuiten zijn er een beetje meh voor en ze zakken steeds af, lol. Misschien bij wat lekkerder weer :’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s