Beauty

Kruidentuin Leuven #2

Het is een dikke twee jaar geleden dat ik foto’s maakte in de Kruidentuin van Leuven. Veel te lang als je het mij vraagt. Zeker deze maand is het er ongelooflijk mooi: een en al fleur en kleur. De bijen waren al druk bezig (net als de tuinmannen). Er wandelde naast mij ook nog een aantal dagjesmensen, al genietend van het weer en de zonnestralen. Wat wenst men nog meer?!
Als bonus heb ik enkele foto’s uit eigen tuin bijgeplaatst.

Advertenties

5 gedachten over “Kruidentuin Leuven #2

  1. Oh wow! Ik zou daar echt nog eens moeten langsgaan. De laatste keer dat ik in de kruidentuin kwam, was in februari en dan was er nog niet zoveel groen te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s