Fashion

Fashion: Lucardi Jet Set Horloge

Jet Set Horloge (1)

Jet Set Horloge (2)

Jet Set Horloge (3)

Jet Set Horloge (4)

De enorme sloper die ik ben, ik kan niet voldoende horloges op voorraad hebben. Tegenwoordig draag ik haast altijd een uurwerk rond mijn pols om te checken wanneer de lessen beginnen (of nog belangrijker eindigen), op tijd komen op afspraken of louter om te kijken hoe laat we leven. Tuurlijk, dat kun je ook aan de hand van een gsm of een smartphone voor de non-dinosaurussen onder ons, maar dat komt soms net dat tikkeltje asociaal over en is lang niet zo subtiel.

De afgelopen week heb ik rondgelopen met de witte variant van JetSet’s horloge uit de lentecollectie Addiction (voluit J1931R-131, maar dat rolt niet net zo lekker). Ik was nog aan het twijfelen tussen de fris mintgroene of zuiver witte, uiteindelijk werd het toch de witte omdat deze zo makkelijk te combineren valt.

Wat ik persoonlijk jammer vind aan het analoge uurwerk is dat het geen cijfers laat zien, het een vrij brede en dikke ban heeft (2,5 cm) en aangezien het uurwerk van kunststof is gemaakt, is deze niet geweerd tegen krassen.
Wat ik wel heel fijn vind zijn de details van het horloge. De tijdsmarkeringen zijn er niet goedkoop opgeverfd in roségoud maar zijn echte 3D stukjes. Het is waterdicht bij atmosfeer 5 (wat neerkomt op bestand tegen water bij zwemmen aan de oppervlakte). De band is voorzien van voldoende gaten, waardoor zelfs de kleinere polsmaat het kan dragen. Belangrijker nog: ik vind het design knap!

Lucardi verkoopt heel wat grote en bekende merken, waaronder mijn geliefde Casio. Tijdens het browsen viel mijn oog op het horlogemerk Smile Solar. Een schattige naam voor zonne-energie gestuurde horloges met een ecologisch tintje. Deze lijkt mij zo leuk, hoewel ik niet weet of er genoeg zon te vinden is in België voor een dergelijk haar.

Een aardige eigenschap van Lucardi is de gratis verzending binnen Nederland al vanaf €19,98, wat best laag is als je bedenkt dat merendeel van het aanbod hieronder valt. Wat mij vooral verraste, was dat deze gratis verzending ook geldt voor België. Veelal moet je dan een pak kosten meer inrekenen. Als je toch niet aan het bedrag komt (zoals bij de bestelling van een selfiestick) dan komt er €2,99 bij.
Het pakket kwam binnen negen dagen aan. Althans dat geloof ik toch, het kan een dag eerder zijn geweest aangezien mijn postbezorger het pakket achterliet op de deurstoep en ik twee dagen niet de deur was uit geweest.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord. Lucardi heeft zo vrijgevig het horloge opgestuurd voor review doeleinde. Alle meningen zijn eerlijk en komen van mezelf.

Advertenties

14 gedachten over “Fashion: Lucardi Jet Set Horloge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s