Fashion

Outfit: One last time

Outfit One last time (1)

Outfit One last time (3)

Outfit One last time (4)

Outfit One last time (2)

Ik ben dol op deze cardigan! Ookal heb ik hem pas drie dagen: het is zo cozy en warm maar los en gemaakt van een fijne blend neutrale kleuren. Daarnaast is het nog heerlijk zacht. Aangezien wij nooit kleding in de wasmachine gooien met wasverzachter, is het altijd het zachtst net na aankoop. De gespikkelde cardigan is best een trend: gisteren alleen al zag ik ongeveer acht anderen een soortgelijke dragen.
Verder moest ik ook mijn sparkle ketting rond mijn hals. Doorheen de dag zat het erg fijn. Absoluut niet zwaar en het had niet de neiging om uit zichzelf om te klappen of in de knoop te raken.

Trouwens, excuses voor de puffy ogen. Altijd een slim idee om de week te starten met te weinig slaap! Te laat in slaap vallen en dan niet kunnen uitslapen. Desondanks had ik ’s ochtends nog een paar minuten op overschot, wat anders doen dan foto’s maken?

De titel van de outfit slaat natuurlijk op het lied van Ariana Grande. Niet te geloven dat ze binnenkort naar België komt (12/6)! Jammer genoeg ligt de datum zeer dichtbij de examens, dus ik ga het er niet op wagen. In ieder geval, ik vind het een goed lied – de melodie blijft nog lang na het horen in je hoofd zitten. Zelfs mijn vader luistert er graag naar (in tegenstelling tot het andere kabaal dat op de radio te horen is).

Sweater H&M|Cardigan Primark|Wedges New Look|Necklace Primark|Watch Lucardi Jet Set

Advertenties

16 gedachten over “Outfit: One last time

    1. Zo’n gemak als je een simpel gekleurd vest overal op kunt gooien! Dankje Olivia, goed om te weten dat je nog niet bent bedolven onder schoolwerk 😉

      1. Oh man, je moest eens weten. Er liggen nog zo’n 10 presentaties en projecten op me te wachten geloof ik 😥 (maar nu is het vakantie!!)

  1. You look stunning lady! Puffy eyes? Ga toch weg, you’re goooorgeous! Mooie ketting draag je ook, het past perfect bij je outfit. 🙂 De kleurencombinatie van je kledingstukken zijn ook FAB!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s