Fashion

Primark Shoplog

Primark Shoplog

Hoelang staat dit al op het lijstje! Sinds de opening van het Primark filiaal in Brussel had ik al de intentie om hem leeg te roven. Het heeft uiteindelijk een goede vier maanden geduurd voordat het daadwerkelijk uitliep op een bezoek, maar dan heb ik het ook laten gelden.

Ik heb VANALLESΒ op de kop kunnen tikken, inclusief de spullen die ik echt nodig had. Daarnaast liep ik ook nog even de New Look binnen.

Het filiaal van een enkele verdieping beslaat een grote oppervlakte wat helemaal vol is gezet met rekken. Het was vooral de drukte die het shoppen bemoeilijkte: een en al gedrom! Tegen de middag stond er al een wachtrij buiten de winkel, hoewel het binnen al bomvol zat. Om dan niet eens te beginnen over de wachtrij van de kleedkamers.
Ik ben zeer blij om het eens bezocht te hebben, maar volgende keer ga ik toch mooi terug naar Luik.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

19 gedachten over “Primark Shoplog

  1. primark heeft de leukste PJs πŸ˜€ er zit er nu een redelijk bij mij in de buurt maar ik vergeet er altijd heen te gaan XD je hebt leuke dingen gekocht ❀

  2. Is het nog steeds zo druk in het Brusselse filiaal? Pfff, dan zou ik ook wat verder rijden naar Luik. Ik ga meestal zelf in Nederland, naar die in Eindhoven.
    Ik ga ook wel eens graag bij de Primark langs, soms zo’n leuke dingen daar πŸ™‚

    1. Het liep er de voegen uit. Yep die 40 minuten rijden win je toch terug . Zeker, maar je moet wel net een juiste collectie hebben om echt een winnersslag te kunnen slaan πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s