Beauty

Review: KIKO nailpolish 345 Jade Green

KIKO nailpolish (3) KIKO nailpolish (4)

Om een zo volledig mogelijke greep uit het assortiment van KIKO te testen, moest ik zeker nog een nagellak van hun proberen. De keuze viel op de mintgroene 345 Jade Green. Het is trouwens niet vaak meer dat ik de kans krijg om nagellak te dragen. Minstens twee van de zeven dagen moet ik verplicht zonder verschijnen, daarom ook dat ik niet vaak meer nagellak aankoop.

Hoewel het bijlange na geen jade green is, is het een aangenaam zachte en bovenal knappe mintgroene tint, een lieve lentekleur met een grijzige kant. De creamy nagellak dekt goed genoeg en heeft een gemiddelde droogtijd nodig, maar het laat lichte strepen achter. Het is daarom beter om de twee lagen lak te eindigen met een topcoat. Voor proef op de som droeg ik hem natuurlijk zonder topcoat en het had twee dagen nodig vooraleer de eerste chip plaatsvond.

De nagellak van KIKO is een oké lak. Hun kleurengamma is uitgebreid en qua kwaliteit en prijs staat het gelijk met de nagellak van Essence.


Prijs: €2,50

Advertenties

12 gedachten over “Review: KIKO nailpolish 345 Jade Green

  1. Jammer van de pigmentatie zeg.. maar aangezien de lakjes niet al de duur zijn bij Kiko wil ik er wel meer proberen 😀 Het is wel een mooi lente/zomer kleurtje!

    1. Ah Eline, vroeg me al af waar je was verdwenen – ben nu weer up to date. Hartstikke proficiat met je nieuwe blog en natuurlijk de reden daarvoor :D!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s