Beauty

Review: KIKO Luscious Cream Lipstick Black Cherry

KIKO Luxurious Lipstick Cherry Black (1)

KIKO Luxurious Lipstick

KIKO Luxurious Lipstick Cherry Black (5)

KIKO Luxurious Lipstick Cherry Black (4)

KIKO Luxurious Lipstick Cherry Black (2)

Een ware donkere auberginekleur! Het is geen gothic zwart of een voluit paars, zelfs geen beduidend bruin maar een fantastisch duistere paars/bruin wat zijn naam 522 Black Cherry helemaal waard is. Als je nog een dupe zocht voor vooral MAC’s Cyber of MAC’s Sin – dan moet je eens naar Black Cherry zoeken, want ik vind de kleur tussen deze twee invallen. *afgaande op foto’s

Black Cherry is mijn tweede Luscious Cream lipstick en ookal komt het uit dezelfde lijn, toch lijkt de formule anders. Het is altijd oppassen geblazen als je werkt met een donkere lipkleur. Het is in elk geval een aanrader om een lippotlood te gebruiken om ermee de perimeter van je lippen te omlijnen. Ook in dit geval, aangezien het een zeer creamy lipstick is die de neiging heeft om in de fijne lijntjes te vloeien en de lippen achter te laten met een blauwe stain. Vanwege dezelfde eigenschap verplaatst het zich snel over op glazen en bestek. Mijn verklaring hiervoor is dat ofwel KIKO de formule heeft aangepast of het komt daadwerkelijk door de donkere kleur. De verpakking is gelukkig hetzelfde gebleven: de originele duw-trek methode om de huls eruit te krijgen, blijft apart. Daarboven is KIKO’s lipstick hypoallergeen.

Hoewel het zeker zijn aandachtspunten heeft en het eerder een SHOWlipstick is dan een functionele, Ik houd van zijn kleur en zijn uitstraling!


Prijs: €5,00

Advertenties

13 gedachten over “Review: KIKO Luscious Cream Lipstick Black Cherry

  1. Wow crap, ik ben nu al verkocht. Mad skills voor het perfect aanbrengen van de lipstick. Oh my god, dear lord, sweet baby jesus, this one is just amazing. Amazing gurl. Wow! Het staat je ook zo FAB!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s