Food

Food: Foodshots

Een maand verder en een nieuwe foodshots! Wel een magere foodshots met enkel een paar baksels waaronder double choc muffins en appel-kaneel muffins. Ik probeerde de nieuwe Alpro’s kokosnootdrink in hun aanbevolen recept voor kokosrotsjes. Het was echt niet zo goed: het was te vetvrij om een makroon te zijn en te suikervrij om een rots te zijn = bland. Een dag voor de deadline maakte ik gebruik van mijn gratis QR-code voor een Greenway wrap, werkelijk een gigantisch ding was dat maar naar mijn smaak te vol aan syrische sojavlees en te leeg aan groenten (toch niet de €10,50 waard). Als een diner voor een maakte ik nog een uiensoep met philadelphia en toastbrood, vega-lasagne en gevulde appel. Dit niet allemaal op eenzelfde dag. Daarnaast vond ik druiven echt een lekkere snack, de zwarte beter van smaak dan de groene.

Advertenties

3 gedachten over “Food: Foodshots

  1. Ik heb ook al enkele syrische wraps in de Greenway gegeten! 🙂 Ik had vorig jaar via de KU Leuven een kaartje waarmee ik op dat gerecht korting had. 🙂
    Als je in het restaurant zelf eet krijg je nog een kommetje groenten naast de wrap. Persoonlijk vind ik dat wel lekker!

  2. Het is eigenlijk niet echt van de KU Leuven, want de studenten van StEIL (verpleeg- en vroedkunde) hebben dat ook 🙂 Het heet ‘Knaek’. Mss heb jij er ook wel recht op? Maar ik gebruik dat helemaal niet vaak hoor! Vorig jaar stond de Greenway er in, maar dit jaar niet meer …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s