Beauty

Review: KIKO Infinity Eyeshadow Golden Red

KIKO Infinity eyeshadow (1)

KIKO Infinity eyeshadow (3)

fo 004

fo 011

Niet je doorsnee kleur maar ik houd er van! Onlangs moest ik de moeilijke keuze maken om een KIKO kleur te bestellen. What to choose, uit de vele oogschaduws. Uiteindelijk viel de keuze op de Infinity oogschaduw Golden Red 209. Een knappe zalmoranje/perzik kleur met gouden glinsters. Het oogt fris, warm en zacht tegelijk – wat een combinatie.

Het fijne aan KIKO oogschaduws zijn niet enkel de hypoallergene en parabenen vrije eigschappen of zelfs de oftalmologische (geschikt voor de ogen) testen die het onderging, maar het Clics systeem waarmee het werkt. Een Clics palette heb ik nog niet, toch eens ik een leuke stapel heb verzameld, komt het daar waarschijnlijk wel van. Het betekent dus ook dat de plastic pans erg licht zijn en enkel beschermd worden met een plastic hoesje.

De Infinity oogschaduw stelt me ook deze keer niet teleur. Golden Red is heerlijk zacht, zorgt niet voor fall out en behoudt eenmaal aangebracht zijn krachtige kleur. Nog belangrijker is dat het goed blijft zitten, zelfs zonder een primer. Indien het iets vibranter moet, dan kan het nat aangebracht worden.


Prijs: €2,40

Advertenties

19 gedachten over “Review: KIKO Infinity Eyeshadow Golden Red

  1. Oohhh ik vind Kiko zo fijn! Kwam het voor het eerst tegen toen ik op vacay in Spanje was. Mooie prijzen en ook nog eens fijne kwaliteit ^^ Deze kleur vindt ik ook erg mooi. Het staat je heel goed! Heb een soortgelijk kleurtje van Kiko, maar met een parelglans erin. Het Clics systeem had ik trouwens ook nog niet eerder van gehoord. Binnenkort ga ik met mn zussen naar de enige Kiko store in NL… dat wordt splurgen XD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s