Fashion

Fashion: Outfit Inspiration/Wishlist

Online windowshoppen, het was nog nooit zo makkelijk! En opeens kreeg ik weer die kriebels om te browsen in kledingwinkels – gewoon om even te kijken wat ze aanbieden – maar het huis wou ik er niet voor uit, dus snel het internet op. Je ‘verliest’ al snel tijd met het uitzoeken en keuren van kleding met de bijpassende accessoires natuurlijk. Uiteindelijk heb ik drie fantastische outfits samen gesteld, al zeg ik het zelf, met het assortiment van New Look en H&M, die ik zo graag zelf zou willen dragen. Bovendien is elk item van New look minder dan £20 en van H&M minder dan 13.

Ik beloof je dit is geen reclame, gewoon iemand met teveel tijd die graag windowshopt

Outfit 1Classy Rock|Deze outfit is toch wel mijn favoriet. Ik ben erg vertrouwd met zwart en met deze LBD overschrijd je geen enkele grens, het is een keurige zachte katoenmix jurk die je zelf opkleden met juwelen. De driekwart mouwen, bredere ronde hals en ondoorzichtige zwarte stof maken het geschikt voor van alles en nog wat (yep ik wil deze). Eronder zou ik deze edgy sandalen met hak dragen. Normaal meng ik geen zwart met bruin, maar aangezien er ook een hint van rood in de schoenen zit, vind ik het wel kunnen. Omdat een enkele combinatie met juwelen niet genoeg was, heb ik er twee uitgekozen. De ene gaat de zilveren kant uit: Prachtige Stone pendant ketting en stenen vintage uitziende ring; en de andere gaat de gouden kant uit: modieuze Casio lijkende digitale horloge met een simplistische korte wishbone ketting.

Black dip hem 3/4 sleeve tunic dress (£17,99)|Wide Fit Dark Burgundy Cut Out Chunky Heels (£13,99)|Dark blue crackled stone ring (£3,99)|White dipped gem pendant necklace (£5,99)|Gold wishbone pendant necklace (£2,99)|Gold digital watch (£14,99)

Outfit 3Sweet Pinks|Je zou al snel richting de boho chique kant uitgaan met de lieve witte rok waar kleine roze bloemen op zijn genaaid. Toch bracht ik het terug naar streetstyle door er een witte platte sneaker onder te dragen. De ene witte schoen is de andere niet. Met de rechtse schoen krijg je meer hoogte en is dikker van materiaal, terwijl de links nog een wafelstructuur aanbrengt. De lichtroze camisol leek me het meest geschikt om boven de lange rok te dragen, zodat je er niet helemaal ingepakt uitziet, en dat maakt het ook iets geschikter voor de zomer. Ik zie deze outfit helemaal voor mij met het haar in een dot bovenop het hoofd, waar je een schattige scrunchie of strik kunt vinden. Om het geheel af te werken, voegde ik er nog een knappe ketting aan toe met roze en gouden accenten.

Sheel pink woven mux zip cami (£8,99)|Cream embroiedered floral skater midi (£16)|Pink multi gem triangle necklace (£5,99)|White classic lace up plimsolls (£17,99)|Wide fit cream quilted lace up plimsolls (£8,99)|Pink fine textured oversized bow hair slide (£2,99)|Pink and blue floral bow scrunchies (£2,99)

Outfit 2Luxuriously Dressed|Hoe graag zou ik in deze outfit willen lopen! De print op deze jurk vind ik geweldig. De roze bloesems op de smaragdgroene achtergrond met schaduwen zijn prachtig samen en geven een rijke uitstraling. Voor de rest heb ik het simpel gehouden met een zware denier panty en geklede zwarte wedges die er zacht uitzien en een goudaccent bevatten, maar toch ook met enige afwerking door het bloementhema te laten doorlopen in de sieraden. De fijne gouden bloemen op de gouden armband verrijken de outfit, net als de decoratieve gouden diadeem die eveneens bloemen laat zien (en parels).

Dark green oriental floral print skater (£19,99)|Wide fit black lace up wedges (£10)|Diadeem met bloemen (€12,99)|Bangle (€12,99)|Legging van 200 denier (€8,99)

Zou jij een van deze items dragen?

Advertenties

14 gedachten over “Fashion: Outfit Inspiration/Wishlist

  1. Heel mooi! Ik vind de kettingen in outfit 1 & 2 top en zou die zelf ook wel willen! Ik ben zelf ook nog op zoek naar een mooie bloemetjesjurk (het is lente he) 😀

  2. De 3e outfit is mijn favoriet!! Echt leuk met de kleine goude details in zowel de schoenen als de accessoires. Online shoppen verslaving, ik herken het ^^”Die scrunchies zijn ook zooo cute! Ik draag bijna elke dag een scrunchie met een strikje eraan om m’n lelijke gekleurde elastiekjes te verbergen XD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s