Beauty

Review: L’Oreal Paris Copper Cuff

L'Oreal 82

Fonkeling en glinstering alom! Het L’Oreal Paris lakje 821 Copper Cuff sprankelt erop los, precies zoals het hoort indien je Dazzling Glamour moet weergeven. Terug in het jaar 2013 werd er een Limited Edition bestaande uit zes nagellakken gemaakt vanwege het Cannes filmfestival: L’Or Sunset collection.

Copper Cuff is een doorzichtige basis met erin grote gouden hexagone flecks en talrijke kleine koperen glitters. Tezamen zorgt dit voor een zeer goede samenwerking van sprankel. De lak heeft een mooi elegant gouden verpakking en bevat 5 ml aan nagellak, daarnaast is het handig werken met het dunne kwastje. Gebruik de nodige topcoat om het chippen tegen te gaan en wees geduldig bij het verwijderen, want glitters zijn al lastig en hier maal twee.

Je kunt waarschijnlijk wel afleiden uit mijn gebruik van adjectieven en alliteratie dat ik de lak enorm knap vind. Ik kan er een hele tijd naar blijven staren. Een enkele laag lijkt me geschikt als een effect coat bovenop een gouden basis, maar het zijn drie lagen die voldoende zijn om de nagellak alleen te dragen in al zijn glorie. Het is wel jammer dat het snel chipt (2 dagen), maar misschien dat een betere topcoat ervoor zorgt dat je er langer kan van genieten. Ik neem aan dat de LE niet meer te verkrijgen is in de normale winkels, net als dat vaak is met LE, maar deze vond ik nog in de Action voor een gewenst bedrag.

Add a finishing touch to your party look with this ‘821 Copper Cuff’ Color Riche Le Vernis nail enamel from L’Oréal Paris. Long lasting and chip resistant, this nail enamel has ultra-fine ingredients that are combined in a liquid gel base for an excellent finish. What’s more, its patented brush will ensure ease of application.


Prijs: €2,39 (Action)

Advertenties

4 gedachten over “Review: L’Oreal Paris Copper Cuff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s