Fashion

Outfit: I wanna be a silk flower

Outfit I wanna be a silk flower1

Outfit I wanna be a silk flower

Outfit I wanna be a silk flower2

Outfit I wanna be a silk flower3

Had ik al uitgeschreeuwd hoe verliefd ik ben op deze kimono!? Ik ben dol op de Aziatische uitstraling van de print met zijn witte bloesems en ik hou van de vorm die aan de voorkant korter is en aan de achterkant rond loopt. Laat me vooral de wijde mouwen niet vergeten.

Het kledingstuk moest en zou centraal staan in een outfit, daarom ook dat ik de rest zwart heb gehouden en mijn haar simpelweg los. Het moest wel gecombineerd met mijn Boeddha ring, die ik trouwens veel te weinig draag, om die Oosterse feel te behouden en een natuurlijk uitziende houten kralenarmband om het af te maken.

Even zeggen: Ik heb me goed gehouden aan mijn woord om meer outfits te posten deze week, toch. Nog terzijde de titel van het artikel is zoals altijd afkomstig van een lyric en specifiek van Marina and The Diamonds’sย Immortal.

Wedges New Look|Boeddha ring New Look|Armband Action|Kimono V&D

Advertenties

18 gedachten over “Outfit: I wanna be a silk flower

  1. Aaahhh staat je zo leuk ๐Ÿ˜€ Ik vind zulke flowery kimono’s echt mooi. Helaas heb ik er zelf (nog) geen in bezit. Je hebt een prachtig achtergrond gekozen trouwens ๐Ÿ˜‰

    1. Bedankt Robin, gatsie van je jasje – misschien kon je het nog hermaken of gewoon terugsturen. Zo blij met dat paar schoenen, ookal zijn het meer showshoes dan werkelijk draagbare ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s