Fashion

Outfit: The Light of day

The light of day (3)

The light of day (1)

The light of day (2)

Ik ben zo blij met de zonneschijn, de nog groene krokussen en alles in het algemeen!

De zon scheen het afgelopen weekend op zijn vrolijkst. Zelfs zodanig fel dat ik mijn witte top absoluut niet vastgelegd kreeg en mijn huidskleur kon wedijveren met die van een Scandinavische.

Het enige element dat mij frustratie bezorgt is mijn fiets. Het produceert de meest vreselijke geluiden wanneer ik langzamer dan 5 km/u fiets. Vergelijk het met een mengeling van een stervende viool en een metalen autobumper die over de weg sleept. De blikken die ik krijg toegeworpen bij de stoplichten en fietsenstallingen.
Verder ben ik zeer tevreden! Daarbovenop kreeg ik vandaag te horen dat ik mijn stage kan beginnen volgende week, zo spannend!

Mijn blazer laat de C&A denim rok niet tot zijn recht komen, maar ik wou graag de blauwe lijn doortrekken in mijn outfit. Blauwe blazer, blauwe rok en je kunt het niet goed zien maar ik draag mijn witte-blauwgebloemde schoenen. Het is wel een zeer comfortabele toch netjes uitziende kledingcombinatie (al zeg ik het zelf).

Skirt C&A|Top Damart|Shoes Damart|Blazer Primark|Lip Rimmel Provocalips I’ll call you

Fijne dag gewenst!

Advertenties

17 gedachten over “Outfit: The Light of day

    1. Dankje!, goh ja – had het nog niet gezien als een skater skirt omdat vroeger ad ik er net zo een maar toen was die term nog niet zo veelgebruikt. Fietsje is gemaakt, dankzij Help mijn vader is een klusser 🙂

  1. Super pretty! Het weer is inderdaad erg lekker deze dagen ^^ Lol, ik herken het fiets probleem. Die van mij heeft ook bijna z’n tijd gehad denk ik… m’n voorlamp zit vast met tape en m’n zadel ook ._.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s