Personal

Q&A #3

Herinner je nog mijn Q&A request van drie maanden geleden, waarschijnlijk niet.Β Het heeft op zich laten wachten, maar uiteindelijk de Q&A!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

9 gedachten over “Q&A #3

  1. Wat zie je er mooi uit! Je lippenstift is echt prachtig. Bij mij gaat er zowel aan het schrijven van artikelen als foto’s maken veel tijd in zitten! Helaas heb ik hier bijna ook nooit natuurlijk licht! Hm, marshmallows roosteren.. dat wil ik ook wel πŸ˜€

  2. Leuke video weer ^_^ Meer lezen is ook een van mijn plannen (en ik kan met trots zeggen dat ik nu al voorop loop met m’n schema van 1 boek per maand :D). Misschien helpt het om per dag zo’n 30 bladzijdes te lezen, dan ben je na 1,5 week al een boek verder, zo doe ik het vaak (en het houdt me tegen want anders lees ik de hele nacht door haha). Ik ben ook bezig met nog een beetje gewicht verliezen en het duurt lang maar je kan het!! ┐(・。・┐) Ik vind je video’s altijd heel erg leuk om naar te kijken dus ga zo door!

    1. Hah, jah om mijn boekquota te halen ga ik vandaag nog zo’n zeventig pagina’s lezen, februari is ook zo’n korte maand πŸ™‚ Tegenwoordig val ik gewoon van moeheid in slaap en dan kunnen een tiental pagina’s nog net. Super bedankt Olivia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s