Personal

Verjaardags Kado’s!

Verjaardag geschenken
Het is alweer 10 dagen geleden dat de eenentwintig mij tegemoet kwam. Ik ben er nog niet helemaal van hersteld. Als iemand naar mijn leeftijd vraagt, heb ik nog altijd de neiging om een jaartje minder te denken. Gelukkig (waarschijnlijk) stoppen die vragen bij vrouwen na 35, dat is toch ongeveer de leeftijd waar de kilometerteller blijft stilstaan.

In ieder geval, om mijn verjaardag te vieren kreeg ik enkele geschenken waar ik enorm blij mee ben!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Wat wens jij als verjaardagscadeau?

Advertenties

10 gedachten over “Verjaardags Kado’s!

  1. Oh, wat leuk!! Alsnog gefeliciteerd πŸ˜€ 21 is een leuke en spannende leeftijd.. *voelt zich nu oud* en je hebt echt super leuke cadeautjes gehad. Dat boek van Mindy Kaling ben ik zelf ook wel erg benieuwd naar. Laat je weten hoe die is?x

  2. Leuke kado’s! Het eerste boek lijkt me heel erg interessant, ik had er eerder nog niet van gehoord maar hij gaat op de to-read lijst, want het onderwerp spreekt me wel aan, vooral met de religieuze conflicten die je tegenwoordig regelmatig hebt.

    1. Kzit nu in de helft van het boek (am so slow) en het is nog steeds interessant. Momenteel gaat het over Taoisme, maar het beslaat echt een boel diverse religies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s