Personal

Personal: What’s happening #1

eten 010 foto 001 Pandatastic (2)

Ik ben alweer twee weken bezig met bloggen en eigenlijk internetten in het algemeen. Ik heb mijn best gedaan om te schrijven waarover ik wou en artikels online te krijgen. Zoals jullie wel hebben gemerkt, is de stijl anders en probeer ik om op verschillende manieren meer informatie te geven. De artikels bevatten opvallend minder foto’s en zijn lichter. De reden daarvoor is, dat ik meer tekst wil dan foto’s.
In ieder geval, ik wist zeker dat ik een aparte categorie wilde voor persoonlijke artikelen. Waar ik opener kan zijn over vanalles en nog wat. Niet iedereen is geïnteresseerd in het leven van mensen, dus zo wordt het meteen duidelijk. Ik weet nog niet of ik dit soort artikels op een regelmatige basis ga schrijven of enkel als ik er zin in heb, dat houdt het leven spannend.

Wat een fijne twee weken heb ik gehad. Eindelijk een periode van rust. Het begon al goed na mijn laatste examen. Films en hangen met een vriendin, dat allemaal met zoete snacks naast me. Op dat moment dacht ik helemaal aan niets meer. Mijn hersenen konden enkel nog observeren en vooral geen verbanden leggen zoals hoe snel die koeken op waren. De volgende dag liep ik een winterse wandeling om mijn hoofd te klaren. Drie dagen van zalig niksen was voldoende, daarna werd het saai. Gelukkig had ik de volgende dag afgesproken. Wat doe je dan? Een potje schaken in de bibliotheek. Dat is wat de coole kinderen doen.
Daartussen moest ik nog langs het ziekenhuis voor een medisch onderzoek. Ter voorbereiding op mijn stage het komende semester werd er gecheckt naar de Hepatitis B antistoffen en enige aanraking met tetanus aan de hand van een allergietest. Het was de derde bloedtrekking in zes maanden. Ik heb tegenwoordig niet zozeer een probleem met het bloed trekken zelf, maar vooral met de kunde van de uitvoerders. Sommigen schudden erg en dat voel je honderd keer erger als je een naald in je bloedvat hebt zitten.
Later in de periode ging ik joggen, de eerste en hopelijk niet de laatste keer van 2015. Het viel nog reuze mee met mijn conditie. Na al het bakken en zitten op mijn bureaustoel had ik het veel erger verwacht. Het voelde wat stroef op plekken maar stretchen helpt al een boel. Gelijk na de fysieke activiteit werd er een ‘ultra gezonde’ cake gebakken. Niet voor mezelf (deze keer), laat dat duidelijk zijn.

Er was één dag die hectisch verliep waardoor mijn hoofd een aantal uren in stress modus terecht kwam. ’s Ochtends extra vroeg opstaan zodat ik nog een buskaartje kon kopen. Vroeg als in half acht, wat nogal verschilde van mijn normale tien uur. Lijn tickets zijn trouwens echt duur geworden. Ik herinner me nog dat een rit 80 cent kostte, maar nu is dat bijna twee keer zoveel. Het volgende moment zit ik in de auto richting Diest onder begeleiding van oldies muziek. Drietal uur van Wii’s versie Singstar en Just Dance later zat ik op een bus/trein de andere kant op. Het heeft een anderhalf uur gekost om in Zaventem te komen om de eerder genoemde taart op te peuzelen. Maar het was het allemaal waard!
En dan komen we bij vandaag. Eerder deze dag bezocht ik voor het eerst een Body Shop event waar ze hun nieuwe Poppy Smoke lijn voorstelden. Het was gaaf om er eens bij te kunnen zijn. De mogelijkheid om een make-over en handverzorging te krijgen naast het innemen van drank en zoete happen.
Veel meer heb ik niet te vertellen, bij deze nog een fijne dag gewenst!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

2 gedachten over “Personal: What’s happening #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s