Beauty

Opgemaakt: januari 2015

Meer dan je best doen, gaat niet en ik heb erg mijn best gedaan om wat ruimte te creëren in mijn laden planken. De lege en oude producten van de maand januari.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Vermelde producten
HEMA cleansing tonic
Etos showerscrub
Nivea visage oogmake-up reinigingslotion
Biotherm aquasource nuit gelee
Garnier body oil beauty nourishing lotion
KIKO luxurious lashes waterproof mascara
Catrice Re-touch light-reflecting concealer
Sodexo lippenbalsem
Maybelline Instant Age Rewind concealer 01 light

Advertenties

9 gedachten over “Opgemaakt: januari 2015

  1. I wonder what you’re saying about the Maybelline Instant Age Rewind concealer! ;D I haven’t used mine for a long time but remember it was a pretty good concealer! Creamy and opaque! 🙂

  2. Ik heb nog steeds spijt dat ik een jaar gelezen de Maybelline concealer niet kocht, want hij is nu ineens uit alle schappen verdwenen 😦 De volgende keer dat ik ‘m tegenkom ga ik zeker m’n kans grijpen, omdat hij me toch wel fijn lijkt c:

  3. Die concealer had ik ook. Ik vond ‘m erg fijn, maar helaas was de dop niet goed ofzo, want toen ik ‘m ongeveer een maand had, leek t alsof een concealer bom in mn make-up tas ontploft was :’) En wat betreft scrubs, die heb ik ook graag wat grover ^^ Hebben jullie trouwens Kiko stores in België?(NL niet namelijk 😦 ) Ik vind t altijd erg prettig om naar je filmpjes te kijken. Volgens mij heb ik dit wel eerder gezegd, maar je lijkt me een heel lief persoon ^____^

    1. Awh dankje! Ik hoop toch dat ik een lief persoon ben 😀 Helaas is er geen KIKO in België, enkel een webwinkel (maar de verzendkosten zijn aanvaardbaar). Enorm balen van de dop, hopelijk was de tas nog te redden. Mijn aankopen zijn nog van mijn Barcelona trip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s