Beauty·Fashion

Favorieten januari

De favorieten van heel 2014 zijn nog maar net opgedoken of er staan alweer nieuwe voor de deur. De januari favorieten zijn iets beperkter in diversiteit, want ze houden vooral veel kijkplezier in. Mede mogelijk gemaakt door Youtube (handig toch).

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Vermelde producten
Alverde clear waschcreme
Sleek Oh so special! palette
Ouran High School Host Club (Japans)
Fruits Basket (Japans)
Pony’s Beauty Diary (Koreaans)

Welke serie kun je me aanraden?

Advertenties

7 gedachten over “Favorieten januari

  1. Die Alverde wash gel klinkt prima! Interessant dat er klei in zit. En ooooh, goed idee ja, die lilapaarse tint onder je ogen. Ben wel benieuwd naar die make-up techniek van Pony, ik ga eens kijken.

  2. Ouran is loooove! Fruits Basket is een van m’n favorieten, de anime vond ik super en daarna heb ik ook de manga gelezen (maar ik ben ergens op de helft gestopt, oeps). Ik kan je echt veel series aanraden, haha, bijvoorbeeld: Attack on Titan (enorm sterke verhaallijn en prachtige animatie, maar wel geweldadig en bloederig), Kaichou Wa Maid-Sama (enorm grappig, leuke karakters en tipt echt aan Ouran) Toradora! (ook heel grappig, aanrader), Love Live! School Idol Project (superschattig en echt heel leuk) en zo kan ik nog wel even doorgaan, lol, maar je moet ze zelf maar eens opzoeken! Bij sommige moet je er altijd een beetje inkomen (had ik met Toradora) maar ze zijn echt super, en een beetje in de shoujo-genre (meisjesachtig, romantiek enzo).
    En Pony’s Beauty Diary volg ik al een tijdje en is inderdaad heel leuk en inspirerend!

    1. Ah ik wist niet dat je het al kende, maar het zou me eigenlijk niet moeten verbazen 😀 Toradora! stond al op het lijstje (you know me so well) en de rest moet ik eens googlen, bedankt voor de aanraders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s