Fashion

LOOKBOOK Monochrome

De combinatie zwart-wit lijkt op het eerste zicht misschien beperkt, maar het kan ontzettend veel kledingstijlen aan. Ergens tussen Kerst en Nieuwjaar heb ik tijdens de stille momenten een heus monochroom lookbook samengesteld en vastgelegd op video. Ik draag vrij vaak zwart omdat het een ‘veilige’ kleur is: je ziet er geen vlekken op, ik vind het goed bij mijn haar staan en je valt minder op in een groep. Er was dus keuze genoeg aan zwarte stukken. Outfits bestaand uit kledingitems gaande van bleek wit tot diep zwart en alles wat daar tussenin ligt.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Lookbook monochrome (2)

Lookbook monochrome (1)  Lookbook monochrome (4)
Lookbook monochrome (3)

Ga jij voor wit of zwart?

Advertenties

7 gedachten over “LOOKBOOK Monochrome

  1. Het zwart-witte jurkje is echt schattig met de tulle rok. Ik ga eens op zoek naar een mouwloos jurkje dat ik zo over een blouse kan dragen, echt leuk! Verder ben ik niet zo van zwart-wit, ik draag vooral veel (pastel)kleurtjes met wel een zwarte panty en schoenen eronder c:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s