Personal

Cherishday.com

CherishdayHet is gebeurd, u kijkt nu naar Cherishday.com

Het was vreemd om tijdens mijn zelf ingelaste pauze zo lang weg te blijven van mijn blog, maar het gaf me tegelijkertijd ook de kans om te bedenken waar ik naartoe wilde. Al sinds vorige zomer voelt het alsof ik vastzat. Ik had allemaal dilemma’s. Ik wou zeker blijven bloggen omdat het mijn hobby is en ik het gewoon erg leuk vind. De dilemma’s gingen eerder over een hosting kopen of niet, overstappen op een eigen domein, beginnen in het Engels of verder schrijven in het Nederlands, de naam Cherishday behouden of juist inruilen?

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en nu ziet u het resultaat. Mijn eigen domein onder dezelfde herkenbare naam. Na haast drie jaar onder deze naam te schrijven is het gewoon iets van mij geworden en iets anders klonk vreemd in de oren.

Ik ga waarschijnlijk na mijn twee weken schoolvrij niet elke dag meer een artikel online zetten, omdat het toch net dat beetje teveel van me vroeg in combinatie met studies en dat beknopte sociale leven van mij. Tevens wil ik meer kwaliteit stoppen in mijn artikels.

Ik wil nog enkele veranderingen aanbrengen en mijn artikels meer tweaken. Professioneler bloggen, maar toch de eigenheid bewaren. Het zijn spannende tijden!

Advertenties

14 gedachten over “Cherishday.com

  1. Welcome back! Ik kwam hier af en toe nog kijken of je een nieuw artikel had geplaatst. Gefeliciteerd met je domeinnaam 🙂

  2. Oh my goooood, gefeliciteerd dame! Ik ben blij dat je blijft bloggen, want jouw artikelen bevatten humor, maar tegelijkertijd ook veel informatie. Daarnaast ben ik een fan van je video’s! Ik snap dat je liever kwaliteit levert dan kwantiteit en begrijp daarom je keuze ook heel goed. Daar ben ik alleen maar blij mee, want dat houdt in dat je plezier houdt in het bloggen, I like that. 😀

  3. Aaah wat harstikke tof voor je! Ik snap je dilemma’s. Waarschijnlijk komt elke blogger die tegen ^^” Zo lang dit niet je baan is, is het echt gewoon onmogelijk om dagelijks te bloggen én te studeren/werken/eten/etc. Anyhow, je doet ’t top. En zolang je plezier erin hebt, zit het volgens mij nog wel goed 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s