Beauty

Julep Bette Bombshell

Julep Bette Bombshell
Als je diep in je geheugen graaft, herken je deze nagellak vast nog: Bette Bombshell van Julep. Waar ik Deborah Lippmann Lilac Wine erg goed vond, vond ik deze eerder aan de mindere kant terwijl ze allebei verkocht worden in Sephora. Zo zie je maar dat de winkel niet alles hoeft te zeggen over een product.Julep Bette Bombshell6 Julep Bette Bombshell4Verwonderlijk is wel dat de twee verzorgende ingrediënten hexanal en groene koffie extract helemaal onderaan de lijst te vinden zijn.
 

Dries ultra fast & allows 30% more oxygen to permeate the nail bed than other nail polish
Reveals stronger, harder & more conditioned nails in just two weeks (reported by 95% of women in an independent trial)
Extends the life of your manicure or pedicure

Julep Bette Bombshell2Het eerste wat me opviel was de vorm. Een langwerpige nagellakfles die heel elegant oogt. Er werd meer glas gebruikt voor de bodem ter verzwaring zodat het niet makkelijk omvalt. En toen draaide ik hem om… Een enorme inktvormige vlek – erg vreemd. De kleur is een mooi felpaars en de geur, het is allesbehalve je typische nagellakgeur. Het rook nog steeds weeïg maar op een of andere manier ook zoet. De kwastharen zijn vrij lang en zeer beweeglijk. Het wordt trouwens verkocht als een crème nagellak, maar ik vindt de formule eerder neigen naar jelly. De applicatie is inderdaad egaal doordat de lak zich goed verspreidt, maar de dekking is erg matig. Het droogt in zeer dunne lagen, waardoor je al snel aan vier komt voor een ietwat gekleurde dekking. Als je eerder een sheer jelly finish wilt, vindt je het resultaat vast prima maar ik heb liever een kleur en dekking die identiek is aan hoe het oogt in de pot. Het chipt ook erg snel en dat is misschien toe te wijden aan de oxygene technologie of aan het feit dat het een vegan nagellak is, toch niet echt de bedoeling van nagellak.

Ik zal het samenvatten als: op papier klinkt hij enorm goed en eco, maar in de praktijk is het bwah.

Julep nagellak is te vinden in Sephora voor $14

Advertenties

7 gedachten over “Julep Bette Bombshell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s