Beauty

Want to watchlist

Films, liefst kijk ik er elke avond een of meerdere op eenzelfde dag. Het genre maakt niet zoveel uit, enkel horrors vermijd ik liever ookal heb ik Annabelle wel met dichtgeknepen ogen gezien.Natuurlijk gaat dat niet altijd en zo stapelen de films die ik graag wil zien, zich op. Daarnaast komen er elke maand weer een heel aantal uit. Er valt gewoon zoveel te bekijken! Dus even voor de goede orde heb ik een to watchlist opgesteld en wie weet kom je nog wel een tegen die je aan je eigen lijst wilt toevoegen!

Life partners
Ik ben altijd in voor een film met Leighton Meester. Ookal keek ik enkel de eerste vier seizoenen van Gossip Girl, meeste van haar films heb ik wel gezien. De trailer laat al een goede portie humor zien en ik hoop dat het verhaal niet oppervlakkig bij het concept blijft.

Two codependent best friends – one straight girl, one lesbian – and the man who comes between them.

Release: 6 november 2014

Cinderella
Je kunt me altijd wakker maken voor een fijn sprookje en Helena Bonham Carter als fairy godmother, nou dat moet ik zien. De Assepoester in deze versie wordt gespeeld door Lily James die ik enkel ken uit The secret diary of a call girl maar velen anderen waarschijnlijk uit Downtown Abbey. Ik kan heel wat computeranimatie ontdekken in de trailer, dus ik hoop echt dat dit ondersteunend werkt en de film nog magischer maakt dan het verhaal al is en het niet met ongeloofwaardige overduidelijke CGI overstelpt.

A live-action retelling of the classic fairy tale about a servant step-daughter who wins the heart of a prince.

Release: 25 maart 2015

Into the woods
Een film waar ik al maanden naar uitkijk is Into the woods. Een compilatie van door elkaar lopende sprookjes die invloed op elkander uitvoeren. Met een cast haast compleet bestaand uit bekende namen waaronder Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Christine Baranski, Anna Kendrick, Chris Pine en Lucy Punch. Anna Kendrick neemt de rol van assepoester in deze film op zich en het lijkt erop dat ze hier al getrouwd is met pronce Charming of terwijl Chris Pine. Het is trouwens niet de eerste keer dat Lucy Punch wordt gecast in een Assepoester-verhaal, eerder de vierde.

A witch conspires to teach important lessons to various characters of popular children’s stories including Little Red Riding Hood, Cinderella, Jack and the Beanstalk and Rapunzel.

Release:  21 januari 2015

Beauty and the beast
Verder gaande op sprookjes is dit nog maar eens een variant op Belle en het beest, deze keer in het Frans. Hoewel de trailer is vertaald naar het Engels blijkt de film toch in het Frans te verlopen. Het beest ziet er hier in ieder geval beter uit dan degene die je in eerdere versies kunt vinden.

An unexpected romance blooms after the the youngest daughter of a merchant who has fallen on hard times offers herself to the mysterious beast to which her father has become indebted.

Release: 12 februari 2014

Pitch perfect 2
De eerste Pitch Perfect was leuk en de tweede ziet er veelbelovend uit. In de laatste wonnen ze de landelijke zangwedstrijd en in deze gaan ze internationaal. Ik ben alvast benieuwd naar de muziek die erin voorkomt en ik ben blij dat veel van de cast hetzelfde is gebleven.

Collegiate a cappella group the Barden Bellas enter into an international competition that no American team has ever won.

Release: 29 juli 2015

The DUFF
Een film die me echt lachen lijkt is The DUFF. De boekverfilming lijkt me een hilarische high school chick flick maar dan iets beter: ik schat het ergens tussen Mean girls en She’s all that. In ieder geval heb ik niets tegen de acteurs en actrices hierin, just het tegendeel. Bella Thorne speelt de stereotype mean girl, wat totaal het omgekeerde is van haar rol in Blended, Robbie Amell die ik vooral ken uit True Jackson en daarnaast uit Struck by lightning waar hij ook de Jock speelt en Mae Whitman die de DUFF is, zag ik laatst nog in The perks of being a wallflower.

A high school senior instigates a social pecking order revolution after finding out that she has been labeled the DUFF (Designated Ugly Fat Friend) to her prettier more popular friends.

Release: 10 april 2015

The Captive
Toen ik een week geleden in ZEDD cinema was, kwam de trailer van The Captive voorbij. Ryan Reynolds zie ik niet vaak in thrillers spelen en het lijkt me ook echt een enge goede thriller. Niet net zo haar-opstaand eng als Prisoners, maar die was dan ook enorm donker.

Eight years after the disappearance of Cassandra, some disturbing incidents seem to indicate that she’s still alive. Police, parents and Cassandra herself, will try to unravel the mystery of her disappearance.

Release: 18 oktober 2014

Fifty shades of Grey
Guilty pleasure much, na al de heisa rond deze film ben ik wel erg nieuwsgierig geworden. Ik ben sceptisch over hoe ze het hebben gefilmd (prikkelende Valentijnsfilm?) en over hoever ze van het boek zijn afgeweken, maar we zullen zien. Als je onder een steen hebt gewoond het afgelopen jaar, dan zegt de trailer meer dan genoeg. Verder is Jamie Dornan ongelooflijk knap.

Literature student Anastasia Steele’s life changes forever when she meets handsome, yet tormented, billionaire Christian Grey.

Release: 11 februari 2015

Night at the museam: Secret of the tomb
Een en twee heb ik al gezien, dus drie kan niet wegblijven. Het hele concept van geschiedenis dat tot leven komt, briljant! Tevens met Rebel Wilson en de rest van de NATM cast.

Larry spans the globe, uniting favorite and new characters while embarking on an epic quest to save the magic before it is gone forever

Release: 11 februari 2015

The Hobbit: The battle of the five armies
Een Hobbit marathon is hier aan de goede orde. Ik vind ze niet net zo goed als The lord of the rings, maar het is een amusante prequel.

Bilbo and Company are forced to be embraced in a war against an armed flock of combatants and the terrifying Smaug from acquiring a kingdom of treasure and obliterating all of Middle-Earth.

Release: 10 december 2014

The Cobbler
Ik heb ongeveer alles met Adam Sandler gezien en The Cobbler moet aan de lijst toegevoegd worden. Het ziet er niet als een typische Adam Sandler film uit, maar dat geeft niet aangezien zijn laatste films (met uitzondering van Blended) ik er toch wat over vond. Het verhaal klinkt ook fijn en met wat meer diepgang dan gewoonlijk.

Max Simkin repairs shoes in the same New York shop that has been in his family for generations. Disenchanted with the grind of daily life, Max stumbles upon a magical heirloom that allows him to step into the lives of his customers and see the world in a new way.

Release: 10 april 2015

Song of the sea
Deze film lijkt me een magisch pareltje! De enigste ware animatiefilm in de lijst komt van de makers van The secret of Kells. Het lijkt me zo’n mooie film en bij het verhaal moest ik meteen denken aan Ponyo, maar dan ietsje anders.

Saoirse is a child who is the last of the selkies, women in Irish and Scottish legends who transform from seals into people. She escapes from her grandmother’s home to journey to the sea

Release: 5 februari 2015

Op welke film wacht jij nog?

Advertenties

8 gedachten over “Want to watchlist

    1. En dan vind ik nog leuke films, maar de lijst werd al zo lang 😀 Voorlaatste, moet je die boeken nu ook beginnen lezen zoals HP (misschien beter nog vijf jaar wachten) 😉

  1. Wat ben ik blij dat ik hierop heb geklikt. Into the Woods kende ik nog niet, maar daar kijk ik meteen naar uit.. “I was raised to be charming, not sincere”.. briljant! En The DUFF lijkt me hilarisch! Lekker lachen om stereotyperende en oppervlakkige grapjes.. dat heb je soms ook nodig 😛 Veel van de anderen kende ik al en kijk ik ook naar uit! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s