Beauty

Sleek Ultra Mattes V1 Brights Palette

Ultra Mattes V1 palette (1)

Een zeer fotogeniek palette! Ik spreek hier over de Sleek Ultra Mattes V1 Brights Palette. Het Sleek Ultra mattes V2 Darks palette heb ik al eens eerder gepresenteerd en aangezien dat een knapperd is, wou ik zijn kleurige broeder ook eens onder handen nemen. SPOILER: regenboog-ooglook Ultra Mattes V1 palette (3)

Ultra Mattes V1 palette (4)

Ultra Mattes V1 palette (5)

Ultra Mattes V1 palette (14)

De gewoonlijke slanke zwarte verpakking verbergt de meest felle kleuren, een tweezijdige applicator en een grote spiegel. Aangezien het een Ultra Mattes palette is, bevat het enkele oogschaduws met een matte finish. Het moeilijke met matte oogschaduws is dat ze veelal een heel chalky textuur hebben en weinig kleur afgeven. Dat was dan ook mijn grootste vrees. In het Brights palette zijn er inderdaad oogschaduws terug te vinden die in deze categorie vallen, maar over het algemeen valt het best mee.

Ultra Mattes V1 palette (11)

Ultra Mattes V1 palette (16)

De Twaalf opvallende matte oogschaduws met neon eigenschappen vormen een vrolijke verrassing! Drie van de twaalf bevinden zich in het roze-segment – voor de rest is de kleurenselectie mooi divers. Ik weet trouwens niet waar ze de inspiratie voor de namen vandaan hadden gehaald, want buiten voor Dragon fly en Crete zie ik niet meteen een link.

Ultra Mattes V1 palette (17)

Boven zonlicht | Onder kamerlicht

Chili: chalky lichtblauw
Pout: vibrant fuchsia
Sugarlite: droog paars wat niet veel kleur afgeeft
Dragonfly: zachtgroen
Pucker: felroze met een paarze hint, de kleurrijkere Pout als het ware
Bamm!: kanariegeel

Ultra Mattes V1 palette (20)

Boven zonlicht | Onder kamerlicht

Cricket: helder groen
Bolt: goed aanwezig blauw
Strike: warm oranje
Floss: zeer zacht babyroze
Crete: lichtgrijs
Pow!: bevat verrassend veel pigment voor een wit

Na een goede blik op de kleurenselectie van het palette te hebben geworpen, popte er een dwingende ooglook in me op: Regenboog!

Ultra Mattes V1 palette Rainbow eye makeup2

Na een degelijke laag oogschaduwbasis te hebben aangebracht volgde het begrip ROGGBIV. Door enkel gebruik te maken van de bijgeleverde applicator bracht ik de kleuren in de volgende volgorde aan (van binnen naar buiten): Pout, Pucker, Strike, Bamm!, Cricket, Dragonfly, Chili, Bolt en Pow!. Onder het oog vind je nog Floss, Sugarlite en Bolt. Telkens werd ertussen en erna nog geblend voor een vloeiend kleurenverloop.

Ultra Mattes V1 palette Rainbow eye makeup3

Ultra Mattes V1 palette Rainbow eye makeup

Ultra Mattes V1 palette Rainbow eye makeup1

De oogschaduws bleven gedurende een aantal uren stevig zitten (minstens vier). Dit wijs ik naast de kracht van de oogschaduws zelf ook toe aan de oogschaduwbasis. Ik had een betere prestatie verwacht van Sugarlite en Floss en de tinten Strike en Bamm! vind ik het fijnst om mee te werken. Het V1 palette is niet geheel geschikt voor elke dag in de gebruikelijke zin maar ik ben ervan overtuigd dat het de perfecte oogschaduws bevat, die kunnen dienen als een hint of colour. Het is een knap palette en zeker een die de colourlovers vast erg kunnen appreciëren.

Ultra Mattes V1 palette Rainbow eye makeup4

Sleek paletten zijn te koop bij Boots voor de prijs van £7,99 en in diverse online shops waaronder die van Sleek zelf.

Advertenties

8 gedachten over “Sleek Ultra Mattes V1 Brights Palette

  1. Wow, I admire your blending skills, Jasmine!!! The colors blend to one another perfectly! You have to teach me how you do it! 😀 I can’t read the language but I assume you love the palette! (OK, I could totally use the google translator but I’m just so tired right now lol sorry!)

    1. Thank you very much, and that done only with the applicator that came with the palette. It’s a really cool palette for the daredevils or accentlovers. Sleep, darkness makes you tired as well 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s