Beauty

EOTD’s

Op mijn blog verschijnt misschien de helft van de makeuplooks die ik maak. Enkel degene die ik tot in detail probeer uit te werken komen online in foto-of film vorm. Degene die je niet te zien krijgt op een dergelijke manier, zijn de looks die ik draag in mijn andere niet-make-up filmpjes en die van doordeweekse zaterdagen. Van een vijftal had ik nog foto’s gemaakt omdat ik ze erg graag wou delen. Ik was het vooral aan het wingen (get it)! De gebruikte producten kan ik me helaas niet allemaal meer herinneren.

#1 Smokey black
EOTD black wing smokeyBourjois Smoky Eyes trio 10 Gold Smoking 
Essence Liquid ink eyeliner Waterproof 

#2 Mermaid inspired
Mermaid lookTechnic Electric Beautypalet 

#3 Feathered out
foto 028HEMA Eyebrow pencil 
Sleek Garden of Eden palette 

#4 Forest glam
Autumn eye NYX Glam liner aqua luxe waterproof Glam Lagoon 

#5 Double wing
Eye makeup

Een wing zetten of tightlinen?

Advertenties

20 gedachten over “EOTD’s

  1. Hahah yes, I got it: winging it :’) #4 vind ik het leukst! Lekker veel kleur. Ik vind ooglooks altijd zo mooi staan bij anderen, maar zodra ik het zelf op heb voel ik my way overdressed (overmake-uped?) hahaha…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s