Fashion

Perfect Black Bag

Perfect Black Bag3Iedereen kent wel de LBD die in iedere kleerkast hoort te hangen, maar kende je ook al de PBB? Een term die misschien wel echt bestaat of misschien wel een creatie is van mijn gedachten.

In ieder geval: het is een algemeen bekend feit dat zwarte tassen mij enorm kunnen behagen. De kleur maakt het zo gemakkelijk om te combineren, vlekken zijn er moeilijk op terug te vinden en het is eeuwig in stijl.
Ik heb wel criteria waaraan een PBB moet voldoen:

  • Het moet tegen een lichte regenbui kunnen
  • Het moet een goede sluiting hebben tegen zakkenrollers
  • Het moet uiteraard zwart zijn
  • Het liefst met een body strap komen

Op Marington vond ik enkele mooie en functionele PBB’s.
Perfect Black Bag
Als je op stage moet of je hebt een kantoorbaan dan kan een goede aktetas wel handig van pas komen. In Legally Blonde zie je een heleboel aktetassen voorbijkomen die kunnen dienen ter inspiratie: de ene komt al wat professioneler over dan de andere, maar zover hoef je het eigenlijk niet te zoeken. Alassio heeft er zulke efficiënte, waaronder de Forte Zwart. Van echt imitatieleer en uitermate geschikt voor belangrijke A4 documenten. Wat ik het mooiste vind aan dit exemplaar is de ronde vorm. Beeld je eens in dat je de volgende dag met zo’n aktetas voor de dag komt op je stage of werk.
De zakenmensen (in spe) weten nu wel welk merk ze kunnen raadplegen voor tassen.
Perfect Black Bag1
Ik weet niet hoe het bij jou zit maar in mijn ogen hebben piloten nog steeds die status van een sexy beroep, dit komt heel goed in beeld in de film Aviator en de serie Pan Am. Het is vast niet allemaal te wijten aan hun pilotenkoffers toch het helpt wel. Daarnaast zijn het ook ideale reiskoffers voor de gewone mens. Met allerlei aparte opbergvakken voor je spullen. Neem nou de Lightpak Boardcase The Flight: de tas is gemaakt van polyester en bezit een afgescheiden laptopvak zodat je laptop er snel uit kan worden gehaald bij het inchecken.
Perfect Black Bag2
Natuurlijk moest ik ook even kijken naar de reguliere damestassen. Een zwarte tas waarmee je op kantoor kunt verschijnen, maar ook heel goed is voor een afspraak erna. Het antwoord vind je in de vorm van de Eden handtas. Het houdt alles veilig opgesloten in zijn kunstleren compartiment en is niet te groot of te klein, maar net perfect.

Drie goede voorstellen van tassen, maar wat zoek jij in een tas?

Advertenties

2 gedachten over “Perfect Black Bag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s