Fashion

Outfit: Sweet winter hello

Sweet Winter Hello1 We zijn nog lang niet aan het winterseizoen toe, maar deze trui … het is de ideale wintertrui! Daarvoor hoeft het niet eens winter te zijn, ik draag hem ook graag als jas in de herfst en binnenshuis als de verwarming niet aan staat.
Sweet Winter Hello Heel los en oversized. In het algemeen probeer ik oversized te vermijden omdat ik het al snel bulky vindt maken op mijn lichaam, maar gecombineerd met een strak onderstuk staat het wel leuk. Het is trouwens een vintage trui – als in ik leende het uit mijn vaders kleerkast en gaf het nooit terug (wat niet hetzelfde is als stelen). Gooi er een kleurige sjaal op en een donkere lipstick en het is BACK IN STYLE  nouja in mijn hoofd toch.Sweet Winter Hello2

 Jumper SAXvintage|Boots Calcats Moda|Short Zeeman|Snood Primark|Lipstick Yves Rocher Violet Profond

”Leen” jij kleding van familie?

Advertenties

11 gedachten over “Outfit: Sweet winter hello

  1. Leuke look! Vind je laarsjes geweldig. Ik heb hier geen familie dus ik kan niks lenen. Maar als ik weer eens in Belgie ben dan durf ik wel eens te snuffelen in mijn moeders kleerkast 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s