Beauty

Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow

Max Factor Lipfinity lasting lip tint MarshmallowDe eerste lipstain ervaring die ik had verliep niet bepaald ideaal: met grote verwachtingen begon ik ermee, maar het uiteindelijke resultaat bracht me niet in de zevende hemel. Toch, wou ik lipstains nog een kans geven en dan met de Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint in Marshmallow 05. Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow1De lip tint nam ik mee uit de Action en ik neem aan dat de achterkant de reden is waarom het daar belandde in de eerste plaats. Het lijkt wel of Max Factor nog in een teststadium zat met zijn productverpakking: de uitgelopen inkt ziet er zeer slordig uit. Maar uiteindelijk gaat het over de kwaliteit en niet het uitzicht van een product. Verder kan ik wel zeggen dat de dop goed afsluit zodat je tint niet uitdroogt, de verpakking perfect de lipkleur weergeeft en het 2,5 gram stof bevat.

Lipfinity Lasting Lip Tint creates colour with a depth and intensity that lasts longer.
Keep your deep lip colour without the sticky thickness of traditional lipsticks for lightweight, kiss proof colour that last.

Details:
– Intense colours permeate the surface of your lips.
– Handy pen applicator makes application easy and precise.
– Water-based formula infuses colour layers on your lips.
– Matt kiss-proof colour won’t smudge.

Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow2
Ingredienten: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Polysorbate 80, PEG-150, Phenoxyethanol, Aroma, PVP, Potassium Sorbate, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Methylparaben, Ethylparaben, Ammonium Glycyrrhizate, Benzophenone-4, Sodium Saccharin, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, [+/- CI 15985, CI 16035, CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 45410]
Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow3
De afgeronde vilten stift zorgt voor een nauwkeurige aanbreng en is makkelijk te hanteren. Elke kleuter zou hiermee kunnen werken, zo simpel is het.
Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow
Ter benadrukking van de zeer draagbare natuurlijke tint heb ik hier mijn bovenlip gewoon gelaten en Marshmallow enkel op mijn onderlip aangebracht. Het is enkele tinten donkerder dan mijn eigen lipkleur na wat opbouw.

Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow1Marshmallow komt net als velen lip tints met een chemische bessengeur en smaak. Op je lippen vormt er een dunne nattige laag vaal roze kleur, enige opdroogtijd is aangeraden. Je kunt er gerust mee drinken en eten, hoewel dit laatst zorgt voor een vermindering van de tint. Vellen op je lippen worden benadrukt door een kleurnuance, maar eens erop voel je het gedurende drie uur absoluut niet zitten.
Het product op zich valt goed mee, maar tot er stains uitkomen met zowel een heerlijke geur als smaak, moet ik concluderen dat ze niet voor mij zijn.Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow2
Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow was gekocht in de Action voor €1,99

Wat vind jij van lipstains?

Advertenties

14 gedachten over “Max Factor Lipfinity lasting lip tint Marshmallow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s