Beauty

Halloween tutorial: Mime + Last minutes

De komende uren kun je nog enkele laatste ideeën uitvoeren: een fright night plannen of dat heerlijk uitziend pompoenrecept eindelijk eens maken. Halloween! Na de iets mildere halloween tutorial werden nu weer de witte verf en zwarte eyeliner oven gehaald. Pantomime is het geworden. Een theatervorm waarbij men enkel gebruik maakt van mimiek wat mij de rillingen geeft.

foto 029

Meteen na mijn ingeving moest ik deze vastleggen in een snelle schets. Altijd handig als je iets visueel hebt om op te steunen.

Halloween Mime makeup Halloween Mime makeup1
Last minutes: Film

Last Minutes Halloween

Als je nog een film voor de avond zoekt, kun je altijd eens teruggrijpen in de horror.

The Exorcist: Het blijft een epische film voor het horrorgenre. Zelf vond ik het niet zozeer eng als schokkend en gruwelijke grime, niet voor degene met een zwakke maag. De lage rasperige stem die je tegemoet komt uit de mond van tienermeisje Regan. Het is wel een langzame film, het is pas halverwege dat het eng en goor begint te worden (buiten de klinische ingrepen gerekend). Interessante feit: gedurende het filmen stierven er werkelijk mensen.

The children of the corn: Als ik naar school moet fietsen, kan dat tussen twee maisvelden door. Om het verhaal kort te maken – het was geen slim idee om deze Stephen King film te kijken. Ook hier is de schok-factor groter dan de gebeurtenissen alhoewel die sterk met elkaar gelinkt zijn. Kinderen die zich aansluiten bij een sekte onder de leiding van een andere kind en daarna de gehele oudere populatie afmaken – freaky stuff.

Cherry falls: Een soort van klassiek verhaal. Na een tiental minuten wist ik al wie de dader was, maar de rest van het dorp niet (typisch). Een aanrader voor de woozies onder ons. Denk Scream.

Hotel Transylvania: Voor de kinderen, animatieliefhebbers en eigenlijk de gehele familie kun je altijd eens deze leuke film proberen. Vrolijk, humoristisch en totaal niet eng. Eentje met al je favoriete mythische wezens en horrorfiguren.

Last Minutes: Recept ”Beste herfstbaksel Ever”

Dit (klik) is dat heerlijk uitziend pompoenrecept waar ik het over had. Om eerlijk te zijn heb ik hem nog niet geprobeerd, maar wil dat dolgraag! Een pompoenrecept die er stevig uitziet maar nog steeds licht.

Last Minutes: Decoratie ”Halloweenslinger”

Writingmonique heeft zulke vrolijke en simpele DIY’s, waaronder de Halloweenslinger (klik). Een eenvoudige vlaggenslinger gepimpt met bewegende oogjes, hartstikke leuk!

Happy Halloween

Advertenties

13 gedachten over “Halloween tutorial: Mime + Last minutes

  1. Wat onwijs lief dat je mijn slinger noemt! Dank je wel!!
    Ik vind je Mimespeler look fantastisch! Ik hou van mimespelers hihi 🙂

  2. Well done, Jasmine! It looks simple enough, too! I tried to use google translate but nothing made sense to me. LOL. I’m guessing you’re talking about Halloween movies and omg THE EXORCIST was SCARY as hell! LOL! I love horror movies. And I also hate horror movies. They make me jump all the time!!

    1. Thank you! It’s primarily those nightmares you get after watching horror that does it for me. Really appreciate you trying to understand that weird translating =) A very disturbing movie indeed!

  3. Wat een leuk artikel zeg! Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Ben je ook aziatisch misschien?

    Ik vind de naam van je blog echt geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s