Beauty

Deborah Lippmann Lilac Wine

foto 028Deborah Lippmann is een Sephora merk. Vaak denkt men dat ketens als Sephora ook kwalitatief betere producten verkopen, maar is dat werkelijk zo? Een vriendin van mij nam als cadeau Lilac Wine uit de Deborah Lippmann collectie mee. Aangezien het een cadeau is wil ik het niet ten gronde afkraken, maar wel even kritisch bekijken.
foto 029foto 021 Kan ik alvast beginnen met te zeggen dat ik Lilac Wine een PRACHTige kleur vind! Ze omschrijven het zelf als ”lovely lilting lilac” en daar kan ik mij bij aansluiten. Het is de ideale lila pastelkleur met een blauwe ondertoon. Het kwam in een stevig plastic doosje en de fles is prachtig luxueus: geen doorsnee rond of vierkant, maar een elegante vorm zoals drinkglazen voor rijken. De dop is ook voorgevormd en ruw voor een betere grip. Onderaan de fles vind je de naam nogmaals terug zodat je de verpakking niet jarenlang hoeft te bewaren.foto 035

Treatment infused nail colors with Biotin and Green Tea. 5-FREE. No Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, or DBP. No animal testing.

Biotine ookwel bekend als Vitamine B8 wordt gebruikt om de textuur van producten te verbeteren: het geeft glans, moisturized en wordt in nagellak toegevoegd om de toestand van broze nagels te verbeteren. Over groene thee vond ik twee verschillende eigenschappen. Volgens de ene bron bevat het phenoxyethanol wat bacteriële groei en dus bederf tegengaat. Volgens de andere bron wordt groene thee gebruikt als anti-oxidant voor je nagels zodat het de nagels heelt en terug hersteld (wat volgens mij op hetzelfde neerkomt, maar wie ben ik).foto 020 foto 034 De kwast is lang en dun voor een precies applicatie. Deze crème lak is zo een waarbij twee lagen mooi staat, maar drie beter. De nagellak droogt snel en bevat een normale nagellakgeur. Hoe gaaf zou het zijn geweest als het naar groene thee rook!foto 032Lilac Wine valt in dezelfde categorie als mijn eerder gereviewde Artdeco nagellak delicate make-up. Een prachtig gekleurde lak die mijn nagels versterkt, een goede portie glans met zich meebrengt en er gedurende lange tijd op blijft zitten.

Na wat graafwerk vond ik Lilac Wine terug op Sephora.com voor de prijs van €13

Geloof jij dat duurdere winkels enkel betere producten verkopen?

Advertenties

13 gedachten over “Deborah Lippmann Lilac Wine

  1. Wat een mooie lila kleur! πŸ™‚ Best opvallend, maar dat vind ik gaaf! Fijn dat je zo tevreden bent! En wat goed dat het best lang blijft zitten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s