Beauty·Creative

Halloween tutorial: Creepy girl

De meest enge tijd van het jaar: Halloween! Sommigen schuwen van de afschrikwekkende uitstralingen waar Halloween oorspronkelijk om draaide en gaan op de schattige/sexy toer, maar niet deze meid. Geef mij de griezelige en bloederige uiterlijken!

Nadat ik Knowing zag met Nicholas Cage wist ik meteen wat er dit jaar gemaakt moest worden. Het onheilspellende meisje die er in elke horrorfilm zit.


Creepy girl Halloween

Gaat Halloween gewoon aan je voorbij of organiseerΒ je er iets rond?


Creepy girl Halloween2

Creepy girl Knowing Lucinda
inspiratie
Advertenties

8 gedachten over “Halloween tutorial: Creepy girl

  1. Aan het begin van je filmpje met die super creepy muziek maak je me toch wel bang πŸ™‚ Ik weet nog dat je vorig jaar een hele gave (en erg enge) Grudge look had waarvan ik me te pletter schrok toen ik je blog even kwam bezoeken :p erg leuk gedaan weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s