Food

Smaaktest: AriZona Beverage

foto 001
Tijdens mijn browsen in de supermarkt stuitte ik op het merk AriZona Beverage. Na er al heel wat positiefs over te hebben gehoord, was ik erg nieuwsgierig geworden. Aangezien ik haast enkel water en zelfgemaakte thee drink, was het een heus experiment – en ging ik het meteen groots uitpakken. Uiteindelijk nam ik alledrie de keuzes mee om te proberen: Original green tea, Blueberry white tea en Pomegranate green tea. Benieuwd naar mijn bevindingen?foto 004

Drink qualitea. Drink AriZona

Extra informatie

  • Na opening zijn de dranken nog 7 tot 10 dagen in de koelkast en 2 tot 3 erbuiten.
  • Groene en witte thee bevatten van nature cafeïne, witte thee minder dan groene.
  • AriZona drank is ook te verkrijgen in blikvorm

Tuurlijk na het filmen vond ik nog de Arizona lemon iced tea. Het is eentje met zwarte thee en citroen, het smaakt eerder naar de Ice Tea peach maar op een goede manier. Het plaatste op nummer twee net na de Original green tea.Arizona Iced tea lemon Arizona Iced tea lemon1

foto 005
Wat wil jij graag eens proeven quae eten en drinken?

Advertenties

14 gedachten over “Smaaktest: AriZona Beverage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s