Beauty

Terra Naturi Rosewood Rouge Puder

Een nieuw cosmeticamerk ontdekken is een feest, een garden party als het draait om natuurcosmetica. In Duitsland ontdekte ik het merk Terra Naturi. Het uitgebreide schap zag er aantrekkelijk uit, de prijzen waren aangenaam budget voor een natuurmerk en allerbelangrijkst: een aantal producten sprongen meteen in het oog waaronder de Rosewood Rouge Puder.Terra Naturi Rosewood

Terra Naturi is een natuurcosmetica merk. Dat betekent dat ze aan dezelfde richtlijnen moeten voldoen als grote merken waaronder Dr. Hauschka en Earth line.

  • Gebruik maken van natuurlijke stoffen uit biologische landbouw
  • Geen toegevoegde synthetische kleurstoffen
  • Geen toegevoegde synthetische geurstoffen
  • Geen minerale oliën
  • Geen siliconen
  • Geen dierlijke stoffen of dierentesten

Daarbovenop zijn alle Terra Naturi producten vegan en dermatologisch getest!
Terra Naturi Rosewood1

Unsere Haut ist die äußerste Schutzschicht unseres Körpers und somit vielen Reizen ausgesetzt. Unausgewogene Ernährung, Klimaveränderungen, zunehmender Stress und erhöhtes Allergierisiko belasten unsere Haut. Daher ist es wichtig, unserer Haut Ruhe und Erholung zu gönnen und sie gesund und natürlich zu pflegen.

The skin is our body’s outer protective coating and has to cope with many environmental influences day by day. Our skin is stressed by unbalanced alimentation, climate changes, increasing mental pressure and high risk of allergies. Therefore it is very important to relax and to spoil our skin in order to keep it healthy and naturally well cared.

Terra Naturi Rosewood2
Terra Naturi Rosewood3De earthy vibe van de plastic blushverpakking, vanwege zijn bruin karakter spreekt boekdelen over zijn aard. Het eenvoudige design van het Terra Naturi blad in de blush laat zien dat er niet veel moet gebeuren om aantrekkelijk te zijn. Ik weet trouwens niet wat de lavasteinpulver (volgens mijn vertaling puimsteen) precies doet voor dit product, aangezien ik het enkel ken van voetenscrubs.

Ingrediënten: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Essential Oils), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Canola Oil*, Lava Powder, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Maltodextrin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Bisabolol, Ascorbyl Palmitate, Tin Oxide, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), May contain [+/- CI 77499 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmin), CI 77007 (Ultramarines)] * Inhaltsstoffe aus kontrolliert biologischem Anbau.

Terra Naturi blush3Terra Naturi blush2
Rosewood is een licht zalmroze dat volgens mij iedere huidtint flatteert. De blush neemt makkelijk op en heeft een vrij goede draagtijd. De sporadische microshimmer zichtbaar in zijn swatch zie je amper terugkomen als het aangebracht is, wat maakt dat de poeder zeer natuurlijk en subtiel overkomt. Een mooie blush dat precies presteert zoals het moet.
Terra naturi blushTerra Naturi is een eigenmerk van Müller, dus uiteraard is Rosewood daar te verkrijgen voor €2,95.

Hoe denk jij over natuurproducten?

Advertenties

16 gedachten over “Terra Naturi Rosewood Rouge Puder

  1. Wauw, wat een mooie foto’s maak je toch! Ik vind de blush wel gorgeous, alleen heel subtiel, maar dat heeft ook wel wat. Fijn dat er geen siliconen in zitten en geen minerale olien! HURRAY! Pluimsteen is wel vreemd ja. :’)

  2. Ohh ik houd van deze kleur. Mag wat mij betreft wel wat minder subtiel (love in-your-face-blushes). Wij hebben deze week een Bremen-tripje gepland dus ik ga even rondkijken bij de cosmetica 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s