Beauty

Artdeco ceramic nail laquer 73 delicate make-up

Artdeceo 73 Ceramic
Al een tijdje was ik op zoek naar een toned down kleur dat er gesofistikeerd uitziet en geschikt is voor formelere gelegenheden. Bij de aanblik van Artdeco’s 73 delicate make-up uit de ceramic nail laquer lijn dacht ik het te hebben gevonden.
Artdeceo 73 Ceramic1

Nail lacquer with patented ceramic particles

This nail lacquer has a patented, revolutionary formula. Ceramic particles in the combination with a patented plasticizer and Polymere give this lacquer optimum consistancy, perfect coverage, good durability, high color brilliancy and make it more resistant aginst chipping. The novel brush made of nylon fibers cares for an even color. Formaldehyde-free.

First use an undercoat (e. g. Base Coat). Let dry briefly. Subsequently apply 1-2 coats of the nail lacquer, depending on the color intensity desired.

Ik had al veel goede dingen gelezen over het merk Artdeco, dus met dat in mijn achterhoofd pikte ik 73 delicate make-up eruit. Het is een elegante oudroze kleur met een melkachtige creme finish. De kleur is precies wat ik zocht, het laat mijn huidskleur er niet vies uitzien in combinatie met de lak. Het potje is leuk genoeg en luidt die fijne klik wat een perfecte sluiting garandeert. Het minpunt in dit verhaal is dat het me vier lagen heeft gekost om deze dekking te krijgen. Bij minder zie je er vlekken door. De positieve punten zijn de snelle droogtijd en hoelang het op je nagels blijft.

Alles bij elkaar had ik eerder een perfecte dekking verwacht, maar het is hem vergeven doordat het mijn nagels verstevigt.

Artdeceo 73 Ceramic2
Art deco ceramic nail laquer is te koop voor €4,95 in Müller en als ik het internet moet geloven ook in diverse schoonheidsinstituten in de Benelux.

Advertenties

7 gedachten over “Artdeco ceramic nail laquer 73 delicate make-up

  1. Da’s een heel mooie kleur, maar de vier lagen is voor mij een afknapper. Ik ben ook heel benieuwd naar Artdeco, maar ’t is spijtig dat je het in België niet in de winkels terugvindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s