Beauty

September Favorite YouTubevideos

September is al een aantal dagen voorbij, maar ik wou toch nog graag mijn YT favorieten delen. Het is een gediversifieerde zooi geworden met muziektoppers, wat komedie& dans en mijn Koreaanse obsessie die doorschijnt. Meer tekst dan je gewend bent van mij bij dergelijke artikels, maar dat mag ook eens.

BANKS loopt blijkbaar al een heel tijd rond, maar heeft pas recentelijk haar muziek vrijgegeven en goed ook. Wat een hypnotizerende videoclip, het past gewoon perfect bij het totaal plaatje. Bij haar stem moest ik meteen aan Lana del Rey denken, hoewel na een tweede luisterbeurt je beter de verschillen opmerkt. Daarnaast is de sound ook compleet anders. In ieder geval, fan van beiden! Check ook even haar eyeliner, sterk staaltje van een vaste hand!

De namen Simon& Martina liet ik al eens vallen en als je ze nog niet hebt opgezocht, is dit een warme oproep. Een Canadees koppel met een goed gevoel voor humor die voltijds videos maakt over alles wat met Korea te maken heeft en soms er zelfs buiten. Enorm interessant en entertaining tegelijk (beste mix). Mijn interesse in Korea heeft de afgelopen maand verder gereikt dan dat. Ik keek ook naar Korean Diet Trend and Weightloss; op het web vind je merendeels superslanke/magere Koreaanse vrouwen terug – hoe doen ze dat?! Yak Man liet vallen dat haar laatst geziene Aziatische film 200 pounds of beauty was, dus die moest ik zeker even kijken. Het was best een goede Koreaanse komediefilm, ook al heeft de hoofdpersonage enkele irritante trekjes, over een zwaarlijvige jongedame die het leven niet meer ziet zitten vanwege gebeurtenissen en als enige overblijvende optie plastische chirurgie ondergaat. Alleszins een paar ontzettend grappige momenten. Een andere Koreaanse film die voorbijkwam was Eunguk and the Ugly Duckling. Het heeft een zeer mooi verhaal en realistische uitwerking. Als laatste heb ik de Chinese komedie Just another margin gekeken. Echt een gek, gestoorde komedie met sci-fi elementen in Oud-Chinese stijl; vreemde combinatie inderdaad. Vooral de quote ”The apple has to pretend to be a banana. How could the apple be happy?” gaat mij voor eeuwig nablijven.

Er lopen heel wat discussie op het internet rond de tekst van All about that bass, maar als je echt goed met beide oren luistert is Meghan Trainor’s boodschap enkel positief bedoeld. Lichaamsbeelden kunnen zo verdraaid zijn, maar verder zal ik me niet uitbreiden – iedereen heeft er zijn eigen mening over. Het is in ieder geval een fijn lied met een grote portie vrolijkheid.

Trouwens ‘What’s the deal with butts’, enkel deze maand alleen al vind je vijf kont-gerelateerde liedjes in de charts: Jennifer Lopez en Iggy Azalea met Booty, Nicki Minaj met Anaconda en Jason Derulo met Wiggle. Blijkbaar is het een zeer inspirerend onderwerp.

Nog nooit eerder had ik naar Jimmy Kimmel gekeken of ik zie hem zelfs in Duitsland op tv (in het Engels weliswaar). Ik was waarschijnlijk nimmer over deze late-night talkshow gestruikeld, was het niet voor de serie Dance Moms: totale drama-serie waar de moeders ruzie opzoeken (hoop ik toch). Het is namelijk Maddie Ziegler, een goede danseres naar mijn danskennis toch, die de dans verzorgd in Sia’s Chandelier en daar draaide deze YTvideo over, maar dan met een komische twist waardoor ik naar adem hapte van het lachen. Ik vind het altijd geinig wanneer de tv-wereld in de ”echte wereld” sluipt zoals deze performance en toen ik Fo van America’s Next top model (cycle 12) als H&M model zag in hun webshop of in de videoclip van Usher’s Good kisser. Een andere talkshow van naamgenoot Jimmy Fallon is trouwens ook lachen, vooral de Lip sync battles.

Het was een lange YouTubevideos Favoriet deze keer. Als je alles hebt gelezen, bravo! 

Wat luister jij momenteel helemaal grijs?

Advertenties

4 gedachten over “September Favorite YouTubevideos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s