Beauty

Maybelline gel-cream eyeshadow 60 Timeless black

Maybelline gel cream eyeshadow 60 Timeless blackWelke 24Hr Color Tattoo Eyestudio gel-cream eyeshadow van Maybelline mistte er nog? Het antwoord is ‘velen’, maar dan vooral een eeuwig zwart. In Duitsland vond ik hem onder de naam 60 Timeless black. Benieuwd of hij net zo stevig blijft zitten als zijn broeders?Maybelline gel cream eyeshadow 60 Timeless black2

Durf te gaan voor Color Tattoo:

• Onze inkt technologie zorgt voor een oogschaduw die 24u houdt en geeft zo de meest intense, langdurige intense kleur.
• De crème formule is makkelijk aan te brengen en kruipt niet in de huidplooitjes. Zo blijft de kleur levendig
• Veilig voor gevoelige ogen en oftalmologisch getest
• Veilig voor dragers van contactlenzen

Maybelline gel cream eyeshadow 60 Timeless black1Dit is zeker niet mijn eerste gel-cream eyeshadow. Turquoise Forever en Infinite White gingen hem voor. Wat een opvallend gegeven is, is dat je over de landen heen andere kleuren in het schap vindt. Zo  zijn er op de ‘com’ site van Maybelline vijf verschillende varianten te zien: de zwarte gel-cream eyeshadow daar wordt er verkocht als 100 Dramatic Black. België heeft zeven tinten op de markt gebracht en Nederland tien, maar aan de top vind je Duitsland met een overdonderende 12. Trouwens, ik vond Timeless black enkel op de Duitse site.
Maybelline gel-cream eyeshadow 60 Timeless black (1)
De glazen pot met plastic lid is niet geheel het pikzwart die ik in mijn gedachten had, Timeless black is eerder een mat zwart met een grijs karakter, even goed. De glitters die je terugvindt op de sticker, zijn niet te ontdekken in de oogschaduw zelf.
Maybelline gel-cream eyeshadow 60 Timeless black (2)De oogschaduw heb ik op twee diverse manieren gebruikt: als oogschaduwbasis en als eyeliner. Timeless Black is een perfecte oogschaduwbasis vanwege zijn gel-eigenschap. Smeer simpelweg een dun laagje met je vinger op het oog, daarover een donkere oogschaduw zoals KIKO Infinity Eyeshadow 293 Starry Black en alles blijft steengoed zitten. Niet de gehele 24Hr, maar dat is Mission Impossible. Als eyeliner blijft hij voor 2/3de op mijn vette ogen zitten, de binnenste 1/3de  gaat na een aantal uren smudgen. Dat is het enige kleine minpunt in dit verhaal, toch ik ben er tevreden mee.
Maybelline gel-cream eyeshadow 60 Timeless black (3)
Maybelline Eyestudio Tattoo gel-cream eyeshadow in Timeless black kocht ik in de DM voor  €6,45

Gebruik jij een oogschaduwbasis?

Advertenties

19 gedachten over “Maybelline gel-cream eyeshadow 60 Timeless black

  1. Wat een fijn product! Ziet er echt super gaaf uit op je oogleden! 🙂 Een cream oogschaduw gebruik ik nooit! Deze zou ik wel willen proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s