Beauty

Het studentenleven #6: weekschema

Leerschema (1)Ik vermeldde laatst dat de hoge school variabele uren heeft. De ene keer hoor je er om 8.30 te zijn en de andere keer pas om 13.00. Ook je einduren zijn verschillend van dag tot dag wat kan variëren van 10.00 of 17.30. Nu heb ik eigenlijk niets te zeuren aangezien ik niet nog eens anderhalf uur moet pendelen zoals sommigen of een college heb tot 21.30. Toch, vanwege de veranderlijke uren was de structuur in mijn dagen helemaal weg.Leerschema (2)Daarom heb ik een planning opgemaakt. Doordeweeks heb ik meer dan voldoende uren uitgetrokken voor school en om te leren, deze zijn trouwens verwisselbaar. Je studies zouden volgens richtlijnen tussen de acht en tien uren per dag aan bod moeten komen. Het is over de aanbevolen tien, maar daar is mijn uur heen-en weer gefiets en mogelijke afleidingen ook bijgeteld.

Elke dag drie uur vrijmaken om te eten lijkt erg lang, maar het is dan ook een activiteit waar ik altijd naar uitkijk. Zoals je kunt zijn er twee andere kleuren aanwezig voor pauzes en om te bloggen. Mijn prioriteit zijn mijn studies (dat zou het alleszins toch moeten zijn) en daarna pas bloggen.
Ik probeer om het schema zo trouw mogelijk te volgen, maar je kunt niet meer doen dan je best.
Leerschema (3)

Ben jij flexibel met uren?

Advertenties

13 gedachten over “Het studentenleven #6: weekschema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s