Beauty

Het studentenleven #5: 10 Things I Wish I Knew Before College

Het leek me leuk en informatief om mijn 10 dingen te delen die ik graag had willen weten voordat ik aan een opleiding begon.


#1   Geen sociale druk
#2   Geen structuur
#3   Geen groepsdruk om alcohol
#4   Goede regeling
#5   Examenstress
#6   Gemiddelde daling
#7   Schone lei
#8   Gebroken vriendschappen
#9   Flyers
#10 Geen collegedrama’s

Kun jij de lijst nog aanvullen?

Advertenties

13 gedachten over “Het studentenleven #5: 10 Things I Wish I Knew Before College

  1. Dat vond ik dus ook geweldig, eindelijk die sociale pressure WEG! De middelbare school was echt geen walk in the park voor mij. En ik was dus heel blij dat ik ‘opnieuw’ kon beginnen in Leuven zonder sociale druk. Maar inderdaad, met dat gebrek aan structuur had ik ’t ook wel wat lastig. Wat grappig van die flyers by the way, dat was ‘in mijn tijd’ niet zo, lol. Toen werden fietsen gewoon gestolen 😉

  2. Ik heb nog nooit een flyertje gekregen! Poor me! Dat is mss omdat ik mijn fiets altijd veilig in de ondergrondse parking zet …

  3. Yay, nog een niet-drinker~~ Ben zelf niet anti-alcohol, maar ben er gewoon niet zo’n fan van 😛 Moet wel toegeven dat ik soms niet helemaal in de punten kan vinden, maar dat komt omdat het Nederlandse systeem een beetje anders is. Echter, uiteindelijk komt t allemaal op hetzelfde neer: meer verantwoordelijkheid, meer keuzes, meer (studie)pressure 😛 Ben trouwens he-le-maal eens met verbroken vriendschappen: het moet van 2 kanten komen. Ik las ergens in een artikel dat in de top 10 van “spijt op het sterfbed”, het “wanhopig laten werken van vriendschappen” was. Heb daar persoonlijk veel van kunnen leren ^^

      1. Ach ja, wat kan ik zeggen? Na 6 jaar student te zijn geweest, ben ik toch wel een beetje fast-googling-expert geworden 😛 Je hebt gelijk alles komt eigenlijk op hetzelfde neer, maar toch zijn we er niet vaak genoeg bewust van (helaas).

  4. Wat zie je er weer mooi uit zeg! Schitterend die lipstick! Goede tips ook! Het is echt zo, als je een andere opleiding gaat doen of verder studeert, dan verwateren gewoon vriendschappen. Haha ja, die blijven niet levenslang. :’) Schone lei lijkt mij ook fijn. Haha, al die flyers. :’) God, vervelend voor het mandje. xD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s