Beauty

Oktoberfest Apfelbäckchen blush Sweet Purpleline

Essence Oktoberfest Sweet Purpeline (1)Weet je nog dat ik eind augustus in Duitsland was? Als souvenir nam ik een make-up product mee, niet zomaar eentje. Het product is specifiek voor Duitsland. Ik spreek over de Essence blush Sweet Purpleline uit de Limited Edition Oktoberfest .
Essence Oktoberfest Sweet Purpeline (2)
Ik ben ontzettend laat met dit artikel aangezien de Limited Edition gedurende september liep, maar beter laat dan nooit. Oktoberfest is een giga volksfeest dat elk jaar plaatsvindt in München. Dan vloeit het bier hevig en kom je Duitsers tegen in traditionele klederdracht als Lederhosen en Dirndl jurken. Het is vandaag dat de feestgangers naar huis keren, na 16 dagen van gezelligheid.
Essence Oktoberfest Sweet Purpeline (3)

Bavaria blush! Die beiden rouges mit brezel- oder hirschprägung in flieder sowie rosa und dekorativer, runder papierverpackung verleihen einen frischen teint. Für unwiderstehliche apfelbäckchen!

Bavaria blush! De beide blushes met pretzel-of herten relief in lila en roze in decoratieve, ronde papieren verpakking verleiden een frisse uitstraling. Voor onweerstaanbare appelwangen!

INGREDIENTEN: MICA, TALC, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR), CI 73360 (RED 30), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES).
Essence Oktoberfest Sweet Purpeline (4)
Een vrolijke donkerpaarse pretzel staart je aan vanuit het authentiek voelend kartonnen doosje. De omgeven lila kleur is rijk aan zilveren glitters en er komt een heerlijke vanillegeur vanaf wat ik toewijs aan het ingrediënt aroma.
Essence Oktoberfest Sweet Purpeline (5)
Essence Oktoberfest Sweet Purpeline3Sweet Purpleline is een frisse paarse blush waarvan de glitters duidelijk zichtbaar zijn op de wangen. Normaal mijd ik grove glitters in een blush aangezien het verre van natuurlijk overkomt, maar ik beeld me in dat het perfect past bij het feestgedruis van een Oktoberfest. De koele blush laat zich zonder moeite blenden en als je het nauwkeurig aanbrengt, zou je de lichtpaarse kleur op je jukbeenderen kunnen plaatsen.
Essence Oktoberfest Sweet Purpeline2

Wat is jouw meest favoriete LE product?

Advertenties

9 gedachten over “Oktoberfest Apfelbäckchen blush Sweet Purpleline

  1. Wow, op de swatch foto leek deze blush vrij heftig, maar gelukkig valt het op je gezicht heel erg mee! De blush staat heel liefelijk ❤ Mijn favoriete LE…? Heb ik eigenlijk niet, want ik ben niet zo'n LE koper. Mijn favoriete blush is echter Sunset Beach van Cargo. Prachtige zomerse gloed ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s