Fashion

Outfit: Rose garden

rose garden (1)Okey, ik weet het! Deze outfit is eigenlijk al ter sprake gekomen in mijn Summer lookbook. Toch, ik vond deze foto’s nog op mijn camera en de achtergrond is te mooi om te wissen. De rozenfoto’s zijn gemaakt in de Rozentuin van de Botanische tuin in Hamburg, die tijd lijkt al zo lang geleden.rose garden (4)Soms gaat er een specifieke gedachte door mijn hoofd: had ik vroeger nou maar dansles gevolgd. Dit flitst vooral voorbij als ik dansprogramma’s kijk als Dance academy, Dance Moms of videoclips. Ik ben best lenig maar mijn evenwicht bevindt zich onder nul, daarboven was ik in het verleden enorm anti-hobby’s.

rose garden (6)Sweater Oysho | Shoes Deichmannrose garden (5)Volg(de) jij dansles?

 

Advertenties

16 gedachten over “Outfit: Rose garden

 1. Ik heb lang gedanst. En not to toot my own horn, maar ik was er ook goed in. Maar toen ging ik studeren in Leuven en gaf ik het op wegens tijdsgebrek. Nog steeds spijt van 😦

  Anyway, back on topic, wat een leuke trui! Al lekker winters πŸ™‚

  1. Ah hoor van verschillende mensen dat ze vanwege het studeren stoppen met een hobby (muziek, dans,..). Misschien kun je het weer oppakken in Zwitserland πŸ™‚ Dankjewel

  1. Over mijn lenigheid zijn mensen altijd verbaasd, aangezien ik nooit een dergelijke lenigheidsvragende sport heb beoefend πŸ™‚ Ik vind het echt knap van je dat je al je hobby’s kan combineren met elkaar en daarnaast nog studies en bloggen!

 2. Ik zat op ballet πŸ˜› Maar vond het niet zo leuk omdat ik in een groep zat met jongere meisjes…. Duitsland heeft ontzettend veel tuinen! In Hamburg ben ik nog nooit geweest.

  1. Ow ik vond het wel heel leuk en ik hou ontzettend veel van dansen, maar dan wel achter gesloten deuren. Ik heb het zelfs verborgen gehouden voor mijn man, die weet niet eens dat ik goed kan dansen, hehe. Dat wordt een verrassing als hij dat ziet πŸ˜€

   1. Ballet is echt een zeer mooie dans! Volgens mij wel een van de meest belastende sporten voor de tippen van je tenen. Wat hadden jullie geen huwelijksdans waar je al je expertise liet doorschijnen? πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s